Rahmi Özkan'ın sağlık durumu nasıl? Müge Anlı canlı yayında açıkladı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Programın sevilen isimlerinden olan Rahmi Özkan’ın iki gündür canlı yayında yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturmuştu. Müge Anlı, Rahmi Özkan’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Rahmi Özkan’ın iki gündür programda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü sunucu Müge Anlı, Özkan’ın neden canlı yayında olmadığını açıkladı ve Özkan’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"Bugün de Rahmi Özkan aramızda değil" diyen Müge Anlı açıklamasında "Bizi izliyor ama. Buradan kendisine sevgilerimizi gönderiyoruz. Bir mide ağrısıyla baş başaydı. Güzel bir check up yaptırdı. Maşallah bir şey de çıkmadı. Ama bugün de dinlenecek, inşallah yarın aramızda olacak." sözlerine yer verdi.

Mehmet Şevki Sözen ise, "Biraz önce konuştum, sesi çok çok iyi geliyordu. Doktorundan da bilgiler geldi. Her şey yolunda" açıklamasını yaptı.

Mehmet Şevki Sözen ise, "Biraz önce konuştum, sesi çok çok iyi geliyordu. Doktorundan da bilgiler geldi. Her şey yolunda" açıklamasını yaptı. Müge Anlı'nın "Biraz nazlıdır." diyerek gülümsemesinin ardından Sözen "Ama çok kıymetlimiz bizim. Biraz naz yapsın" dedi.

Pınar Altuğ'dan boşanma haberlerine skandal cevap:  Evet, Yağmur’la ayrıldık!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'dan boşanma haberlerine skandal cevap: Evet, Yağmur’la ayrıldık!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

murah han 10 ay önce

Yıllardır bu programlar yapılır ama her nedense toplum ahlat olarak dahada kötüleşiyor. demekki bu programlar hic bir işe yapamıor. aksine akrabaların dostların birbirine güveni yok oluyor . her kes herkesi güvensiz ilan ediyor iç dünyasında . Bu daha büyük sorunlara sebep oluyor

Toplam 2 beğeni

Gayet iyi 10 ay önce

Gayet iyi ve hoş

ali 10 ay önce

Rahmi Özkan onurumuzdur

Toplam 1 beğeni