Emine Erdoğan 'Orman Okulu' projesini hayata geçiren Samsun Canik Belediyesi'ni tebrik etti

Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık çalışmaları kapsamında Orman Okulu projesini hayata geçiren Samsun Canik Belediyesi'ne teşekkür paylaşımı yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık projeleriyle dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Erdoğan öncülüğünde Türkiye'deki tüm okullarda Sıfır Atık faaliyetleri sürüyor. Emine Erdoğan, söz konusu Sıfır Atık kapsamında olan Orman Okulu projesiyle ilgili Samsun Canik Belediyesi'ne tebrik mesajı yayımladı.

SAMSUN CANİK BELEDİYESİ'NİN ORMAN OKULU PROJESİNE TEBRİK MESAJI!

Erdoğan, Samsun Canik Belediyesi'nin Orman Okulu projesi için şu değerlendirmede bulundu:

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

"Yeşilin içinde bir okul… Tabiatın bir parçası oldukları bilinciyle yetişen çocuklarımız, şüphesiz toprağı, suyu, havayı daha güçlü koruyacaktır. Bunu öngörerek Orman Okulu projesini hayata geçiren Samsun Canik Belediyesi’ni tebrik ediyorum. @samsuncanikbld

Okulda çocuklarımıza organik üretimin nasıl yapıldığı, #SıfırAtık hareketinin ne olduğu uygulamalı olarak anlatılırken, ekolojik yaşamın önemi ve doğa sevgisi aşılanıyor. Çocuklarımız için büyük bir kazanım olarak gördüğüm çevre projelerinin katlanarak artmasını diliyorum."

Merdan Yanardağ başörtüsünü hedef aldı! Rezalet açıklamalar tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Merdan Yanardağ başörtüsünü hedef aldı! Rezalet açıklamalar tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı

BİR YORUM YAPIN 0