Bebeğini uyutmaya çalışan komutana taburundan destek! Hep birlikte ninni söylediler

Sosyal medyada paylaşılan bir komutan ile taburunun videosu gündem oldu. İzleyenlerin içini ısıtan o görüntülere beğeni ve yorum yağdı. Komutanın kucağında uyutmaya çalıştığı bebeği için hep birlikte ninni söyleyen askerler sosyal medyada çok konuşuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bebeğini uyutmak isteyen bir komutanın imdadına taburundaki askerler yetişti. Nereye ait olduğu bilinmeyen o görüntülerde bir komutanın bebeğini uyutmak için kucağında salladığı ve taburunun o destek olarak hep birlikte ninni söylediği görüldü. Komutanın bebeği nazikçe uyutmaya çalıştığı ve askerlerin hep bir ağızdan "dandini dandini dastana" adlı ninniyi söylediği o anlar izleyenlerin yüzünü gülümsetti. Kayıt altına alınan o anlar sosyal medyada gündem oldu.

"HASRET KALMIŞIZ"

O kalpleri ısıtan anları sosyal medya hesabından paylaşan bebeğin halası paylaşımına "Halasının balı büyüdü de jandarma abilerinden ninni dinliyor" notunu düştü. Kısa süre içerisinde bir milyonun üzerinde izlenme alan videoya beğeni yağarken kullanıcılardan "Böyle sıcak ve görüntülere hasret kalmışız", "Allah bütün askerlerimizi korusun kollasın inşallah. Ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin" yorumları geldi.

ABD'li Max Park dünya çapında rekora imza attı! Rubik küpünü 3.13 saniyede...

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li Max Park dünya çapında rekora imza attı! Rubik küpünü 3.13 saniyede...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Osman Er 10 ay önce

Emir vermiştir