Benim Güzel Ailem dizisi ne zaman başlıyor? Benim Güzel Ailem konusu ne oyuncuları kimler?

TRT1'in yaz dizileri arasında başlayacak olan Benim Güzel Ailem dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Komedi türünde sıcak bir aile dizisi olan 'Benim Güzel Ailem'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. Benim Güzel Ailem dizisi ne zaman başlıyor? Benim Güzel Ailem konusu ne oyuncuları kimler? İşte tüm detaylar...

TRT1'de yaz için izleyiciyle buluşturmayı planladığı üç komedi dizisinden 'Benim Güzel Ailem'in başlamasını saatler kaldı. Başrollerinde Onur Buldu, Erdal Özayğcılar, Seray Gözler'in olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen oturuyor. Benim Güzel Ailem'in senaristliğini ise Baykut Baden üstleniyor.

Erdal Özyağcılar

Erdal Özyağcılar

TRTİLİŞKİLİ HABERTRT'de bu yaz eğlence var! Birbirinden ünlü isimlerle komedi yapımları...

BENİM GÜZEL AİLEM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İstanbul'da çekimlerine başlanan Benim Güzel Ailem'in başlangıç tarihi olarak temmuz ayı konuşulmuştu. Benim Güzel Ailem'den müjde geldi. Dizinin 21 Haziran itibariyle ekran macerasının başlayacağı öğrenildi.

Seray Gözler

Seray Gözler

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Sıcak bir aile tablosunu izleyenlere sunacak olan Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç, Nergis Kumbasar gibi isimler yer alıyor.

Onur Buldu

Onur Buldu

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çocuklarını evlendirmiş bir çiftin yaşamı anlatılıyor. Dört çocuklarının üçünü evlendirilen aile, son çocuklarının düğününe de hazırlık yapmaktadır. Tüm çocuklarının yuvadan uçacağı için ise büyük bir üzüntü duyarlar. Fakat düğün hazırlığı yaparken diğer üç kardeş ellerinde bavullarla çıkıp gelir. Üç çocuk da eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Üstelik düğüne hazırlanan evin küçük kızı da evlenmekten vazgeçer. Hal böyle olunca dört çocuklu konakta yepyeni bir macera başlar.

BİR YORUM YAPIN 0