İneğe içki içirdiği öne sürülen çiftlik çalışanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! O çalışana...

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir çiftlik çalışanının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. Kurban Bayramı öncesinde çiftliğindeki ineklerden birine içki şişesi içerisinde bir sıvı verdiği görülen çalışanın paylaşımı büyük tepki topladı. Yeni açıklama yapan şahıs para cezasını çarpıtılarak gözaltına alındı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mersin'de çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bir video gündem oldu. Tarsus ilçesinde bir hayvan çiftliğinde meydana gelen olay sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bir çiftlik çalışanı çiftliğinde yer alan ineğe içki şişesinde bir sıvı içirdiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından kullanıcılar o çalışana tepki gösterdi. Büyük tepki toplayan o görüntülerin ardından yeni bir video çekerek yanlış anlaşıldığını söyleyen B.D. isimli çalışan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği tarafından para cezasına çarpıtıldı. Şahsın aynı zamanda daha önce işlemiş olduğu suçlardan dolayı gözaltına alındığı da öğrenildi.

SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRAN GÖRÜNTÜLER!

O anları "İçerim kime ne, sarhoşum sana ne" sözlerinin geçtiği bir şarkıyla paylaşan çalışan eleştiri yağmuruna tutuldu. Büyük tepki toplayan görüntülerin ardından İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü harekete geçti. Yapılan inceleme sonucunda şişenin içerisindeki sıvının ilaç olduğu tespit edilse de çiftlik çalışanına tepkiler dinmedi.

Mersin çiftlik

Mersin çiftlik

YENİ BİR VİDEO ÇEKTİ

Tepki çeken görüntülerin ardından yeni bir video çeken şahıs, görüntülerde ineğe ilaç verdiğini açıkladı. Videoda ilacı nasıl hazırladığını gösteren çiftlik çalışanı plastik şişenin hayvanın ağzında ezildiğini bu sebeple de ilacı cam alkol şişesinde verdiğini açıkladı.

Erkaçmaz Çiftliği

Erkaçmaz Çiftliği

"ALKOLLÜ HAYVANDAN KURBAN OLUR MU?"

Videonun sosyal medya gündem olmasının ardından tepkiler de çığ gibi büyüdü. O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan kullanıcılar çalışana tepkilerini gösterdi. Kurban Bayramı öncesinde çekilen videoya gelen o tepkilerden biri de "Alkollü hayvandan kurban olur mu?" oldu. Engin Dinç adlı bir sosyal medya kullanıcısı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şahsın videosunu "Size fıkhi bir soru; "Alkollü hayvandan kurban olur mu?' Caniliğin, yamyamlığın son seviyesine geldik artık. Bu şahsın sadece ceza alması yetmez ticaretten men edilmesi gerekiyor. Profilinde "Erkaçmaz Çiftliği" yazıyor." notuyla paylaşarak tepkisini gösterdi.

DAHA ÖNCE DE SUÇU BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre iddialar hakkında çalışmalar başlatıldı. Yapılan çalışmalar üzerine Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri çiftliğe giderek, şahsa 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde 4 bin 554 lira para cezası uyguladı. Şahsın aynı zamanda yasaklı madde bulundurma suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası hükümlüsü olduğu ve arandığı tespit edilerek gözaltına alındı.

Alkollü hayvan

Alkollü hayvan

'Hamam böceği sütü' gündeme damgasını vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

'Hamam böceği sütü' gündeme damgasını vurdu!
Kedinin vücuduna ağda yapıştırdılar! "Böyle vicdansızlık görülmedi"

İLİŞKİLİ HABER

Kedinin vücuduna ağda yapıştırdılar! "Böyle vicdansızlık görülmedi"

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0