Çeşme'deki tuvalet ücreti gündem oldu! Sosyal medyada dikkat çeken 50 TL'lik tuvalet ücreti...

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yazlık mekanlar da ilgi odağı haline gelmeye başladı. Yoğun kalabalıkların yanında ücretleriyle de sık sık gündeme gelen Çeşme'de şimdi de tuvalet ücreti dikkatleri çekti.

Yaz denildiği zaman akla gelen ilk mekanlardan biri olan Çeşme, her sene olduğu gibi bu sene de gündemde. Yaz aylarının uğrak mekanlarından biri olan İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme, yaşanan kalabalık yoğunlarıyla sık sık gündeme gelirken plaj, konaklama ve yeme - içme mekanlarındaki pahalılığıyla da sosyal medyada sık sık tartışma konusu oluyor. Gözde tatil beldesi şimdi de tuvalet ücretiyle gündemde yer aldı.

Çeşme tuvalet ücreti

Çeşme tuvalet ücreti

Vedat Milor akılalmaz olayı paylaştı! Çeşmede sahte müşteri ilanı şoke ettiİLİŞKİLİ HABERVedat Milor akılalmaz olayı paylaştı! Çeşmede sahte müşteri ilanı şoke etti

"SAHTE MÜŞTERİ" İLANINDAN SONRA TUVALET ÜCRETİ GÜNDEM OLDU!

Çeşme'de geçtiğimiz günlerde bir kafe tarafından verilen "sahte müşteri" ilanı gündeme bomba gibi düşmüştü. Pahalılığıyla cep yakan ve sık sık gündeme gelen tatil beldesinde bir tuvalet kapısı üzerinde yazılan tuvalet ücreti ağızları açık bıraktı. Bir sosyal medya kullanıcısının Çeşme'de çektiği bir karede tuvalet ücretinin 50 TL olduğu görüldü. O kareyi "Az önce çektim konum çeşme" notuyla paylaşan kullanıcının paylaşımına yorum yağdı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Doğu Demirkol sahabe adlarıyla dalga geçti! Sosyal medya ayağa kalktı

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Cemaldemir 10 ay önce

Yemicen icmicen baska caresi yok

Deli Dumrul 10 ay önce

50 tl para mı ya/ 200 tl olmalı. Kalite yaşayanın Tuvalet ücreti bile kalite olmalı. Amelenin ne işi var o tatil beldesinde.