Selçuk Bayraktar'dan Kurban Bayramı'na özel KIZILELMA paylaşımı!

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın görüntülerinin yer aldığı bir videoyu Kurban Bayramı'nda sosyal medya hesabından paylaştı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. Baykar'ın %100 öz sermayesi ile yola çıktığı KIZILELMA projesinin yer aldığı bir videoyu paylaşan Bayraktar, "20 yıllık hayalimiz olan KIZILELMA’yı kendi gök kubbemizle buluşturmayı bizlere nasip eden ve bizleri bir bayrama daha eriştiren Rabbimize şükürler olsun." ifadelerini kullandı.

Türkiye için güç çarpanı haline gelmeye hazırlanan KIZILELMA'nın başarısını gözler önüne seren Bayraktar'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

KIZILELMA

KIZILELMA

Başkan Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı!
Babalık davası tam 39 yıl sonra sona erdi! 100 milyonluk liralık servetin ortağı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Babalık davası tam 39 yıl sonra sona erdi! 100 milyonluk liralık servetin ortağı oldu

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0