Threads uygulaması nedir, nasıl indirilir? Instagram Threads uygulaması özellikleri neler?

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Elon Musk'a meydan okudu. Instagram'ın alt markası olarak Threads uygulamasını 100'den fazla ülkede kullanıma sundu. Threads uygulamasında ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Peki Threads uygulaması nedir, nasıl indirilir? Instagram Threads uygulaması özellikleri neler?

Twitter'a sahip olduğundan beri sürekli kullanıcıları zor duruma düşerek değişikliklere giden Elon Musk, Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'i de çileden çıkardı. Facebook ve Instagram'ın çatı şirketi META'nın Threads uygulaması, Avrupa Birliği ülkeleri hariç 100'den fazla ülkede kullanıma girdi.

Threads uygulaması Twittera rakip oldu

Threads uygulaması Twittera rakip oldu

METİN TABANLI SOHBET UYGULAMASI: THREADS

Meta'nın "Metin tabanlı sohbet uygulaması" olarak tanıttığı Threads'in, Avrupa Birliği ülkelerinde olması "AB'de kullanıcı verilerine dair düzenlemeler" olarak açıklanıyor.

Threads uygulaması

Threads uygulaması

"THREADS'E HOŞ GELDİNİZ"

Facebook'un kurucusu Zuckerberg, uygulamayı kullanıma sürdükten sonra kullanıcıları "Threads'a hoş geldiniz" ifadesiyle karşıladı.

Zuckerberg'in bu paylaşımından sonra uygulamaya 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişinin katıldığı öğrenildi.

Threads uygulamasının özellikleri neler

Threads uygulamasının özellikleri neler

THREADS UYGULAMASI NEDİR?

Twitter'a rakip olarak kullanıcılara sunulan uygulama bir metin için 500 harfe kadar izin veriyor. Twitter'da olduğu gibi yazılı mesajların yanı sıra linkler, fotoğraflar ve videolar da paylaşılabiliyor. 

Threads uygulaması nedir

Threads uygulaması nedir

Meta tarafından yapılan açıklamada, "Threads'de toplulukların bugün ilgilendikleri konulardan yarın trend olacak konulara kadar her şeyi tartışabileceği bir yer olacak. İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun, en sevdiğiniz içerik oluşturucuları ve aynı şeyleri seven diğerlerini takip edip onlarla doğrudan bağlantı kurabilir veya fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşmak için kendinize ait sadık bir takipçi kitlesi oluşturabilirsiniz." ifadeleri yer aldı.

Ayrıca uygulamanın ara yüzünün Twitter'a benzerliği, dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

Threads uygulamasına nasıl kayıt olunur

Threads uygulamasına nasıl kayıt olunur

THREADS UYGULAMASINA NASIL KAYIT OLUNUR?

Apple Store üzerinde yer alan görüntülerden yola çıkarak, kullanıcıların Instagram hesaplarını kullanarak platforma kayıt olabilecekleri ve mevcut kişilerini takip edebilecekleri belirtiliyor.

Ayrıca Threads hesabı açmak için Instagram'a üye olma şartının olmadığı duyuruldu. Buna göre Instagram hesabı olmayan kullanıcılar yeni hesap açarak Threads'e kayıt olabilecek.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

rizeli 9 ay önce

ab ulkelerı neden ayrı tutuldu cunku uygulamanın gızlılık verı toplamasın yok yok hassas bılgılerı alısverıs bılgılerı aklınıza ne gelıyorsa dıger ulkeler denetlemedıgı ıcın ceza mahkeme yasası olmadıgı ıcın ab ulkelerıne erısım verılmedı cok kurnaz BU YAHUDI COCUK COK BIZIM musluman ulkeler ve turkler atlar ıcıne SONUCTA TAMAMEN OZGUR OLACAKMIS MIŞ MIŞ