Emine Erdoğan BAE’deki Şeyh Zayed Cami'yi ziyaret etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’nde yer alan Şeyh Zayed Camisi’ne ziyarette bulundu. Erdoğan ziyaretiyle ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Körfez turunda eşlik eden ve turun son durağı BAE'de temaslarda bulunan eşi Emine Erdoğan, dünyanın sayılı büyük camileri arasında yer alan Şeyh Zayed Camisi'ni ziyaret etti. BAE'de temasları kapsamında Kadınlar Genel Birliği’ni de ziyaret bulunan Emine Erdoğan Annelik ve Çocukluk Yüksek Konseyi'ne de katılım sağladı.

Emine Erdoğan Şeyh Zayed Camii ziyareti

Emine Erdoğan Şeyh Zayed Camii ziyareti

"HER DETAYINDA FARKLI BİR ANLAM BARINDIRAN ESER..."

Ziyareti sonrasında sosyal medya hesabı üzerinde açıklamada bulunan Erdoğan konuyla ilgili olarak "Dünyanın sayılı büyük camilerinden birisi olan ve BAE’nin önemli yapıları arasında gösterilen Şeyh Zayed Camisi mimarisi ile hayranlık uyandırıyor. Dünya kültürlerini buluşturan bir merkez haline gelen yapıyı, yakından tanıma fırsatı buldum. Tarihine ve inşa sürecine dair kıymetli bilgiler edindim. Her detayında farklı bir anlam barındıran eser, İslam sanatının zenginliğinin, huzurun ve hoşgörünün de timsali." ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri'nde Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri'nde Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Sasuke 9 ay önce

Yeter