Küresel dünyanın sanal hapsi devreye sokuldu! 'Sanal çit' için hayvanlar kobay oldu

2023 yılı itibariyle küresel planlar aktif hale getirilmeye başlandı. Yeni dünya düzeninde aramızda bulunacak olan yapay zeka mekanizmasıyla her geçen gün geliştirilen robotların yanı sıra bireyleri kontrol edebilecek bir teknoloji daha empoze ediliyor. Yakın gelecekte insanların hayatının artık sanal çitlerle sınırlanacağı ve kurala uymayanların cezalandırılacağı belirtiliyor. Peki sanal çit nedir, ne işe yarar?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kübra Şenal
Yasemin.com / ÖZEL

Pandemi öncesi filmlerde izletilen yeni dünya düzeni 2020 sonrasında artık insanlığa empoze edilmeye başlandı. Yıllar önce dilden dile dolaşan "Dünyayı robotlar yönetecek" sözü, her geçen gün geliştirilen yapay zekayla beraber vuku buluyor. Bazı teorilere göre; şimdilerde gündem olan bu teknolojiyle yakın bir gelecekte insanların tercihlerinin, yaşam standartlarının da kontrol altına alınmasının hedeflendiği iddia ediliyor. Bu yönlendirme zaten telefonlarla, televizyonlarla, asansörlerle yapılıyor. Artık listenin başında insan görünümlü robotlar yer alıyor. Ancak bununla yetinmeyen küreselciler kontrol mekanizmasına bir de 'sanal çit' sistemini ekledi.

'Sanal çit' ile yeryüzündeki tüm canlıların gidecekleri/girecekleri yerler bu gücün inisiyatifinde kalıyor!

USMED Başkanı Yazar Said Ercan, şimdilerde hayvanlar üzerinde kullanılan sanal çit hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Sanal Çit hayvanlar üzerinde denenmeye başlandı

Sanal Çit hayvanlar üzerinde denenmeye başlandı

"KÜRESEL ISINMA BAHANE EDİLİYOR"

Hayvanların bu sistem dahilinde GPS tasmaları ile kontrol edildiğini söyleyen Said Ercan, paylaşımında şu bilgileri aktardı:

"Nofence sistemi, güneş enerjisiyle çalışan GPS tasmaları ile çalışıyor, canlı sınıra yaklaşırsa bir uyarı sinyali veriyor, ısrar ederlerse zayıf bir elektrik veriliyor. Bunun sağlık üzerindeki etkisi ise henüz bilinmiyor! Yakında bu sistemin 15 dk. şehirler projesi kapsamında insanlar içinde uygulanması bekleniyor."

akıllı drone kameralar devriye gezecek

akıllı drone kameralar devriye gezecek

"AKILLI DRONE KAMERALAR DEVRİYE GEZECEK"

Bu sistemin daha sonra insanlar üzerinde de uygulanacağını söyleyen Ercan, kuralın dışına çıkan kişinin vatandaşlık puanının etkileneceğini şçıkladı:

"Küresel ısınma bahane edilerek oluşturulan 15 dakikalık akıllı şehirler şehir içinde 15 dakika mesafedeki yerleri bariyerler ile bölüp dışarı çıkması yasak ve izne tabi hale getiriyor. Kontrol robotları ve akıllı drone kameralar devriye gezecek. Bölgenize erişmek için QR kodunuzu göstermeniz gerekecek. İnsan sirkülasyonunu azaltmayı amaçlan proje ile 15 dk. dışına çıkmak vatandaşlık puanınıza ve karbon ayak iyi dengenize bağlı olacak."

Tolga Karel'den Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çarpıcı açıklama! "Mutfak sohbetlerini seviyordum"

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel'den Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çarpıcı açıklama! "Mutfak sohbetlerini seviyordum"

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

İşte Bu ! 9 ay önce

Tam da reisin istediği gibi bir teknoloji...

Kul 9 ay önce

Kafirler tuzak kuruyordu.Allah da tuzak kuruyordu.Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır....Allah Nurunu tamamlayacaktır. Kafirler istemeseler...

ufuk 9 ay önce

İnsanlık biter, böyle olursa...