Dünyaca ünlü orkestra Ne Prosto Kara Sevda'nın müziğini çalarken kendinden geçti

Dünyaca ünlü Ne Prosto Orkestrası, Toygar Işıklı’nın Kara Sevda dizisi için bestelediği parçayı dünyanın dört bir yanındaki müzik severlerle buluşturdu. Orkestranın parçayı çalarken yaşadığı duygusal geçiş izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

"Yaprak Dökümü", "Dudaktan Kalbe", "Ezel", "Kuzey Güney" ve "Aşk-ı Memnu" gibi efsanevi yapımların müziklerine imza atan Toygar Işıklı, bugüne dek oluşturduğu bestelerle Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Toygar Işıklı

Toygar Işıklı

Özellikle başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı 2015 yapımı "Kara Sevda" dizisi için bestelediği müzikle kalplere dokunan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü Ne Prosto Orkestrasının göz kamaştıran performansıyla gündeme geldi.

Kara Sevda

Kara Sevda

Ünlü orkestra Işıklı'nın "Kara Sevda" dizisi için hazırladığı soundtrack'i dünya sahnesine taşıdı. Orkestranın kendinden geçtiği anlar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Burak Kalfa Tuğçe Tayfur'dan şikayetçi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Kalfa Tuğçe Tayfur'dan şikayetçi oldu!
Kutsi'den herkesi şaşırtan Cüneyt Arkın itirafı: Koltuk düğmelerini koparıyordum!

İLİŞKİLİ HABER

Kutsi'den herkesi şaşırtan Cüneyt Arkın itirafı: Koltuk düğmelerini koparıyordum!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

coban 9 ay önce

alkol kullanmadanda sarhos olanlar varmis demekki..

Hakkı 9 ay önce

Cendereyi veya pusuyu çakınca ne yaparlar bilemem