ODTÜ psikoloji bölümü mezunlarından takdir toplayan hareket! Mezuniyette açtıkları pankarta...

Sıklıkla provokasyonlara ev sahipliği yapan ODTÜ mezuniyet töreninde bu sene takdir toplayan bir an yaşandı. ODTÜ psikoloji bölümü mezunu iki gencin mezuniyet töreni sırasında açtıkları pankart büyük beğeni topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

1968 yılında açılan ve 2008 yılında ise yenilenen, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) içerisinde bulunan Ankara'daki Devrim Stadyumu yıllardır ODTÜ'nün mezuniyet törenlerine ev sahipliği yapıyor. Yıllardır süren ve gelenekleşen ODTÜ'nün mezuniyet törenleri sıklıkla muhalif söylemlere ve olaylara imza atarken bu sene bir ilke imza atıldı. Pankart yazıları ve provokasyonlarıyla sık sık gündeme gelen ODTÜ mezuniyet töreninde bu sene getirilen sınırlamalar yine dinlenilmedi. Bir grup öğrencinin yaptığı LGBT provokasyonu yine konuşulurken psikoloji bölümü taze mezunların takdir toplayan hareketi provokasyonun önüne geçti.

ODTÜ pankart

ODTÜ pankart

ODTÜ ÖĞRENCİLERİ BU SEFER TAKDİR TOPLADI!

ODTÜ'de yıllardır süregelen bir gelenek olan Devrim'deki mezuniyet töreninde dün akşam yine dikkatleri çeken anlar yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan ve büyük ilgi gören bu anlardan biri de psikoloji mezunu iki gencin ellerindeki pankarta Kuran'ı Kerim'den bir ayet yazmaları oldu. Taze mezunların pankartında Rad suresinin 28'inci ayeti, "Biliniz ki kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur" yazıyordu. Büyük ilgi gören o anlar takdir topladı.

İşte o anlar:

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Psikoloji mezunlarının bu hareketi bazı muhalif kesimler tarafından eleştiri toplasa da taze mezunlara sosyal medyadan destek mesajları ihmal edilmedi. Gençlerin takdir toplayan hareketlerine beğeni ve yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları;

ODTÜ yorumlar

ODTÜ yorumlar
ODTÜ yorumlar
ODTÜ yorumlar
ODTÜ yorumlar
ODTÜ yorumlar

ODTÜ yorumlar

ODTÜ yorumlar
ODTÜ yorumlar
ODTÜ yorumlar
ODTÜ yorumlar
ODTÜ yorumlar

Selçuk Bayraktar'dan voleybol performansı! "Takım ruhu" diyerek paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Selçuk Bayraktar'dan voleybol performansı! "Takım ruhu" diyerek paylaştı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0