Twitter'da Elon Musk dönemi: Tweet ibaresi tarih oluyor!

Sosyal medya platformu Twitter'ın yeni sahibi olarak bilinen ünlü teknoloji girişimcisi Elon Musk, platform üzerinde yaptığı değişikliklerle sık sık gündeme geliyor. Son olarak uygulamanın adını değiştiren Musk'tan yeni bir hamle daha geldi.

SpaceX uzay şirketinin kurucusu ve CEO'su; Tesla otomotiv şirketinin CEO'su ve Neuralink, Starlink ile OpenAI'nin kurucu ortağı olarak bilinen ünlü teknoloji girişimcisi Elon Musk, son günlerde sık sık gündeme geliyor. Dünya'da en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter'ı da satın alan Musk, platform üzerinde yaptığı değişikliklerle adından sıklıkla bahsettiriyor. Uygulama için büyük değişiklikler yapma kararı alan Musk, son olarak uygulamanın adını ve logosunu değiştirmişti. Ünlü girişimci şimdi de bir başka yeniliğe imza attı.

Elon Musk Twitter

Elon Musk Twitter

Elon MuskİLİŞKİLİ HABERElon Musk'tan Twitter kararı! O özellik herkese açıldı

ÖNCE ADINI DEĞİŞTİRDİ, ŞİMDİ DE...

Twitter olarak bilinen uygulama ismini "X" olarak değiştiren Elon Musk, bir yeniliğe daha adım attı. Uygulamanın adını ve simgesini değiştiren Musk, şimdi de tweet devrini sona erdirdi. Adını uygulamadan alan ve platform içerisindeki paylaşıma verilen ad olan tweet ibaresi yerini gönderi ibaresine bırakacak. Aynı zamanda uygulamanın tamamen siyah (veya bugün "ışıklar kapalı" olarak bilinen mod) temada olacak şekilde ayarlanacağını da Musk'ın "Bu platform, yakında sadece karanlık moda sahip olacak. Karanlık mod, her konuda daha iyi deneyim sunuyor." sözleri ile öğrenildi.

Tweet ibaresi tarih oluyor

Tweet ibaresi tarih oluyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Köpeğe benzemek isteyen Japon adam 378 bin TL ile hayallerini gerçekleştirdi! Görenler şaştı kaldı

Mark Zuckerberg'e küfür eden Elon Musk'ın başı dertte! Kafes dövüşünde kozlarını paylaşacak

İLİŞKİLİ HABER

Mark Zuckerberg'e küfür eden Elon Musk'ın başı dertte! Kafes dövüşünde kozlarını paylaşacak

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0