"Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş” filmi şarkıları ve klipleriyle çocukları eğlendirdi!

TRT Ortak Yapımı olan Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş filminin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen galasına minik izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Mert, Aslı ve Can’ın Bulmaca Kulesi’ndeki eğlenceli serüvenlerini konu alan “Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş” filmi şarkıları ve klipleriyle çocukları eğlendirdi. İşte Bulmaca Kulesi2: Eve dönüş filminin dikkat çeken klipleri...

2016 yılında yayın yapmaya başlamış olan dizi üç çocuğun Bulmaca Kulesi'ne hapsolması ve bulmacalar çözerek evlerine ulaşmalarını anlatmaktadır. İlk sinema filmi 25 Ekim 2019 tarihinde Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi adında animasyon filmi olarak çocuklarla buluşmuştu. Bulmaca Kulesi'nin yıldızları Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş filminin galası İstanbul’da gerçekleşti. "Bulmaca Kulesi" serisinin ikinci sinema filmi olan TRT ortak yapımı Bulmaca kulesi 2: Eve Dönüş ile yepyeni bir serüvene başlıyor.

BULMACA KULESİ SİNEMALARDA!

TRT Çocuk’un sevilen kahramanları Mert, Aslı ve Can’ın sürükleyici hikâyesi, izleyicileri eğlenceli bir serüvene davet ediyor. Senaryosunu Ahmet Ercan’ın kaleme aldığı, yapımcılığını Ahmet Erdal’ın yaptığı filmin yönetmenliğini iki isim birlikte üstleniyor.

FİLMİN ŞARKILARI VE KLİPLERİ ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ!

28 Temmuz'da vizyona giren ve TRT ortak yapımı beşinci animasyon film özelliğini taşıyan Bulmaca Kulesi 2 filmi için 4 özgün çocuk şarkısı yazıldı ve bestelendi. 2 şarkı için ise özel dans kareografisi yapıldı. Daha sonra ise Mockuo tekniği ile dansçıların hareketleri animasyon karakterlerine taşındı. 

Özel olarak hazırlanan şarkılar klipleriyle birlikte çocuklara unutulmaz keyifli anlar yaşattı. 

TRT Ortak Yapımı “Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş” filminin galası gerçekleşti

İLİŞKİLİ HABER

TRT Ortak Yapımı “Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş” filminin galası gerçekleşti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0