Aydın'da yapılan "salyangoz yemeği" büyük tepki topladı! "Müslüman mahallesinde salyangoz..."

Aydın’da düzenlenen Kuşadası Sokak Festivali’nde, salyangozla yapılan "Garaville" yemeği sosyal medyanın gündemine oturdu. Çok konuşulan yemek eleştirilerin odağı haline geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde Aydın'da düzenlenen Kuşadası Sokak Festivali’nde tepki toplayan anlar yaşandı. Kilolarca salyangozun pişirilip satılması dikkatleri çekerken sosyal medyada büyük tepki topladı. Çeşitli soslarla marine ederek servis eden şefin videosu çok konuşuldu. 

Salyangoz yemeği büyük tepki topladı

Salyangoz yemeği büyük tepki topladı

"MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ..."

Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği (KUPAD) üyesi olan Zeynep Tankaş, 30 kiloya yakın ücretsiz olarak dağıttığı yemeğin Giritlilere ait olduğunu belirtti. Tankaş, "Güzel bir lezzet. Herkes gönül rahatlığıyla yiyebilir" ifadelerini kullanırken sosyal medyada paylaşılan görüntülere "Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya da başladılar" eleştirisi geldi.

BİR TEPKİ DE VEGAN SANATÇIDAN GELDİ!

Eleştirilerin odağı haline gelen yemeğe dört yıldır vegan beslendiği bilinen ünlü sanatçı Tan Taşçı'dan "Şu güzelim ülke sebzeler meyveler tahıllar ile donatılmış ! Hala yemek için zorladığınız şeye bakın! Bi bakla pişir bi enginar haşla dolma sar be Teyze!" eleştirisi geldi.

Nilperi Şahinkaya, Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşiyle aynı karede!

İLİŞKİLİ HABER

Nilperi Şahinkaya, Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşiyle aynı karede!
Ünlü şarkıcı Kutsi'nin anayolda başına gelmeyen kalmadı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Kutsi'nin anayolda başına gelmeyen kalmadı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Fenerli 11 ay önce

Yalnız salyangoz ot ve çimenden başka hiçbir şey yemeyen dünyanın en temiz hayvanıdır, yediğiniz koyun, inek, öküz, deve gibi hayvanlardan çok daha temiz ve faydalı bir hayvandır.