Şarkıcı Hakan Peker İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı oldu!

Şarkıcı Hakan Peker, İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı oldu. Hakan Peker'e rozetini İYİ Parti lideri Meral Akşener taktı.

Bir Efsane, Ateşini Yolla, İlla ki, Karam ve Kelimeler Yetmez gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan 62 yaşındaki Hakan Peker, siyasete atılıyor. Sanatçı, 7 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde annesinin memleketi Safranbolu'ndan belediye başkanı adayı olacağını duyurmuştu.

İYİ Parti'nin Meclis'teki grup toplantısı başladı. Toplantının başında ilçe belediye başkan adaylarının tanıtılmasının ardından Hakan Peker partiye katıldı. Hakan Peker, İYİ Parti'nin Karabük ili Safranbolu belediyesi başkan adayı oldu!

ROZETİNİ AKŞENER TAKTI!

Hakan Peker İYİ Parti kürsüsüne şu sözlerle davet edildi:

"Ünlü pop müzik sanatçısı, şarkı sözü yazarı, müzik yapımcısı ve eski POPSAV başkanı, milli şuuru yüksek, vatan sevdalısı Karabük Safranbolu belediye başkan adayımız sayın Hakan Peker’i Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından rozeti takılmak üzere kürsüye davet ediyorum."

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'nın takdiminin ardından ünlü sanatçı Hakan Peker kürsüye geldi.

Hakan Peker’in kürsüye davet edildiği anlarda ‘aramızda bulunan kıymetli misafirimiz’ sözleri ile çağrılması üzerine Meral Akşener’in ‘Yok artık misafir değil’ şeklinde tepki göstermesi dikkat çekti.

Peker'e rozetini takan Akşener, "Bir sanatçı, hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız. Memleketinde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun." dedi.

Anne olmaya gün sayan Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar milyonluk tektaşıyla gündemde!

İLİŞKİLİ HABER

Anne olmaya gün sayan Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar milyonluk tektaşıyla gündemde!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0