Mustafa, Cemre'yi bulabilecek mi? Dilek Taşı 6. bölüm fragmanı yayımlandı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Dilek Taşı'nın merakla beklenen 6. bölümünün fragmanı yayınlandı. Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı gibi isimlerin paylaştığı dizinin yeni bölümü detayları merakla bekleniyor. Dilek Taşı 6. bölümü fragman izle...Peki, Dilek Taşı'nın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 5. bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıktı. Kanal D izleyicileri ise büyük ses getiren Dilek Taşı dizisini izlemek istiyor. Pastel Film'in yapımını üstlendiği Dilek Taşı dizisinin yapımcılığını ise Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstleniyor. Dilek Taşı dizisinin senaryosu Can Sinan'ın kaleminden çıkarken Altan Dönmez ise dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. İşte Dilek Taşı dizisinin 6. bölüm fragmanı...

DİLEK TAŞI 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 
Mustafa, Cemre'yi bulabilecek mi?

Figen, kimseden görmediği sevgiyi Mustafa ve Cemre'den gördüğü için minnettardır. Sevda ise her şeyi Figen'i üzmek için yaptığını, Kenan'ın ise onun elinden alabileceği en kolay şey olduğunu söyler. Ancak Sevda yine de mutlu olmaz. Macide Hanım, Sevda'yı mutlu etmek için ona birini bulur. Öte yandan Mustafa, Cemre'yi aramaya başlar. Peki, Mustafa, Cemre'yi bulabilecek mi?

 

DİLEK TAŞI DİZİSİ GERÇEK Mİ UYARLAMA MI?

Kızı Cemre ve eşi Canan ile mutlu bir hayat süren Mustafa Yılmaz'ın (Salih Bademci) hayatı eşi Canan'ın hastalığı ile altüst olur. Canan'ın hayatının kurtulması için bir an önce ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa eşinin ameliyatı için gerekli parayı bulmak için çalıştığı fabrikaya gider ve tazminatını ister. Bu esnada diğer işçiler fabrika önünde eylem yapmaktadır. Ancak herkesi işten çıkaran Yakup Bey Mustafa'yı 'hadi hadi başka kapıya' diyerek başından savar.

Çaresizlikten ne yapacağını bilemeyen Mustafa yeniden Yakup Bey'in yanına gider. İkili arasındaki itiş kakış sırasında Yakup Bey masada sivri bir cismin üstüne düşer. Kanlar içinde kalan Yakup Bey hayattadır. Ancak Mustafa, Yakup'u öldürdüğünü düşünmektedir. Oysaki yerde yatan Yakup'un nefesini kesip öldüren kişi kendi kardeşidir.

 

DİLEK TAŞI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği Dilek taşı dizisi Pastel Film imzası taşıyor. Hazal Subaşı ve Salih Bademci gibi iki başarılı ismin başrolü paylaşacağı dizi, 1980'li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyor. Dizinin uyarlama veya gerçek bir hikaye olup olmadığıyla ilgili ise henüz bir bilgi yok.

DİLEK TAŞI DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ NE ZAMAN?

İlk tanıtımı yayınlanan dizinin yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Dilek Taşı'nın yıldızı Salih Bademci'nin eşi de oyuncu çıktı! Ünlü oyuncunun eşini görenler...

İLİŞKİLİ HABER

Dilek Taşı'nın yıldızı Salih Bademci'nin eşi de oyuncu çıktı! Ünlü oyuncunun eşini görenler...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0