Kim Milyoner İster'de 50 bin TL'lik soru: "Reşat Nuri Güntekin, Hüseyin Rahmi Gürpınar ve.."

Ekranların sevilen yarışma programı "Kim Milyoner İster?"de sorulan 50 bin TL'lik soru gündem oldu. Yarışmada "Reşat Nuri Güntekin, Hüseyin Rahmi Gürpınar ve Sait Faik Abasıyanık'ın evleri sırasıyla hangi adalardadır?" sorusu büyük ilgi gördü. İşte 50 bin TL'lik sorunun cevabı...

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı, ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?"de sorulan sorular zaman zaman gündem oluyor. Kimi zaman zor gelen kimi zamansa kolay bulunan fakat bilinemeyen sorular sosyal medyada da sık sık çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Yarışmanın yayınlanan son bölümünde sorulan bir soru da yine gündem oldu.

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster

Barajı geçmeyi başaran ve 50 bin TL'lik soruya gelen yarışmacıya "Reşat Nuri Güntekin, Hüseyin Rahmi Gürpınar ve Sait Faik Abasıyanık'ın evleri sırasıyla hangi adalardadır?" sorusu soruldu. Bölümün yayınlanmasının ardından soru arama motorlarında ilk sıralarda yer almaya başladı. İşte 50 bin TL'lik o sorunun cevabı:

Reşat Nuri Güntekin Hüseyin Rahmi Gürpınar ve Sait Faik Abasıyanık evleri

Reşat Nuri Güntekin Hüseyin Rahmi Gürpınar ve Sait Faik Abasıyanık evleri

  • A- Büyükada, Heybeliada, Burgazada (CEVAP)
  • B- Heybeliada, Kınalıada, Büyükada
  • C- Kınalıada, Büyükada, Burgazada
  • D- Heybeliada, Büyükada, Kınalıada

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mekke'de şiddetli yağış ve fırtınanın ardından "Süper Hücre" görüldü! Görevliler yerlerde sürüklendi

Milyoner'de o soru zorlu anlar yaşattı! "NBA' sorusu potadan döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de o soru zorlu anlar yaşattı! "NBA' sorusu potadan döndü!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0