Vuslat Doğan Sabancı kim? Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı? Kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı...

Deniz kazasından sonra kim olduğu merak edilen Vuslat Doğan Sabancı, arama motorlarında hızlı bir şekilde aratılmaya başlandı. Eşi Ali Sabancı ile zodyakla kayalıklarına çarpmasından sonrası "Vuslat Doğan Sabancı kim?" , "Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı?" gibi sorular gündem oldu. Vuslat Doğan Sabancı hakkında detaylı bilgileri bir arada topladık. İşte kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı hakkında bilgiler...

Yunanistan'ın Bodruma yakın kesiminde ünlü iş insanı Ali Sabancı ile geçirdiği deniz kazasından sonra gündem olan Vuslat Doğan Sabancı, insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Arama motorlarında  "Vuslat Doğan Sabancı kim?" , "Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı?" gibi soruların aratılmaya başlanması dikkat çekti. Peki Vuslat Doğan Sabancı kimdir?, Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı merak edilen sorular ve daha fazlası haberin detaylarında...

 

VUSLAT DOĞAN SABANCI KİMDİR?

16 Ocak 1971 yılında İstanbul'da doğan Vuslat Doğan Sabancı,  iş insanı ve Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi'nin eski yönetim kurulu başkanıdır. Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde tamamladıktan sonra yüksek lisansını Uluslararası Medya ve İletişim üzerine Amerika Birleşik Devletleri'nde Columbia Business School'da tamamladı. Daha sonra aile şirketi olan Doğan Holding'de çeşitli pozisyonlarda yer aldı. Aynı zamanda 1 yıl kadar The New York Times gazetesinin yazı işleri müdürlüğü bölümünde yer aldı.

İş dünyasında gösterdiği azmi ve liderlik ruhuyla medya sektöründe de önemli işlere imza attı. Türkiye'nin önde gelen iş kadınlarından biri olarak görülen Vuslat Doğan Sabancı, yakın zamanda eşi Ali Sabancı ile geçirdiği deniz kazası sonrası merak edilmeye başlandı.

VUSLAT DOĞAN SABANCI KİMİN KIZI?

Türk iş insanı ve eski medya patronlarından biri olan Aydın Doğan'ın kızıdır. Aynı zamanda Doğan Holding Onursal Başkanlığı görevinde bulunan Aydın Doğan, dört çocuk babasıdır. 

1979 yılında Milliyet gazetesini satın almasıyla medya sektörüne girmiştir. Daha sonrada Türkiye Gazete Sahipleri Sendikası Başkanı olmuştur. 

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0