Afrika Kültür Evi Derneği ve Afrika Birliği arasında mutabakat zaptı imzalandı!Emine Erdoğan...

Emine Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hayırseverleri Afrikalı kadın ve çocuklara destek kapısı olan Afrika Kültür Evi'ne davet etmişti. Erdoğan son paylaşımında Afrika Birliği ile Afrika Kültür Evi Derneğimiz arasında imzalanan iş birliği protokolüne yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, hayırseverleri 2015'teki Etiyopya ziyaretiyle başlayan serüvenden bir proje, kardeşlik duygusundan da bir ev doğduğunu belirttiği Afrikalı kadın ve çocuklara destek kapısı olan Afrika Kültür Evi'ne davet etmişi. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayırseverlere çağrıda bulunmuştu. Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurul toplantılarının devam ettiği New York’ta Afrika Kültür Evi Derneği ve Afrika Birliği arasında mutabakat zaptı imzalandı.

Afrika Kültür Evi Derneği ve Afrika Birliği arasında mutabakat zaptı imzalandı

Afrika Kültür Evi Derneği ve Afrika Birliği arasında mutabakat zaptı imzalandı

"HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Afrika Kültür Evi sosyal medya hesabı üzerinden "Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurul toplantılarının devam ettiği New York’ta Afrika Kültür Evi Derneği ve Afrika Birliği arasında mutabakat zaptı imzalandı" notuyla paylaştığı gönderiyi kendi hesabı üzerinden yeniden yayınlayan Emine Erdoğan paylaşımında "Afrika Birliği ile Afrika Kültür Evi Derneğimiz arasında imzalanan iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Derneğin geleceği için son derece önemli bulduğum bu adımla beraber @AfrikaKulturEvi, Afrika Birliği nezdinde resmi statüye ulaştı. Adil ve eşit bir pazar anlayışıyla, Afrikalı kadın ve çocuklara gelir kapısı olan derneğin böylelikle uluslararası alanda da gücüne güç katacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Afrika Birliği ile Afrika Kültür Evi Derneğimiz arasında imzalanan iş birliği protokolü

Afrika Birliği ile Afrika Kültür Evi Derneğimiz arasında imzalanan iş birliği protokolü

NE OLMUŞTU?

Emine Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Açıldığı günden bugüne Afrikalı kadın ve çocuklara destek kapısı olan kültür evi, emeğin, özverinin ve adil bir pazar anlayışının simgesi. Ülkemizde öğrenim gören Afrikalı öğrencilerin de sık sık ziyaret ettiği derneğin kapısı, çeşitli kültürel etkinliklerle herkese açık. Gönlü yüce tüm hayırseverlerimizi Afrika Kültür Evi'ne davet ediyor, eşsiz coğrafyayı yakından tanımalarını, güzellikleriyle tanışmalarını temenni ediyorum."

Emine Erdoğan Afrika Kültür Evi

Emine Erdoğan Afrika Kültür Evi

Emine Erdoğan New York'ta! 'Dünyaya yön veren kadınları' anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan New York'ta! 'Dünyaya yön veren kadınları' anlattı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0