Fatma Şahin, Gaziantep'in yeni Festival Parkı'nı böyle duyurdu: "İsteyen kendi tasarladığı..."

Gaziantep'te yeni bir festival alanı yapıldığını kentin Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya paylaşımlarına sık sık yer veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, vatandaşların isteklerine yanıt vermesiyle de gündeme geliyor. Bu kapsamda gençlerin taleplerini de öne aldıklarını vurgulayan Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kentte yeni bir festival alanı yapıldığını açıkladı.

Antep el işi UNESCO yolunda ilk adımı attı!İLİŞKİLİ HABERAntep el işi UNESCO yolunda ilk adımı attı!

"İSTEYEN KENDİ TASARLADIĞI MÜZİĞİ YAPABİLECEK"

Gençlerin taleplerini dikkate aldıklarını vurgulayan Şahin, festival alanını incelediği anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Şahin "Sevgili Gençler! Genç dostu bir Gaziantep için kendimizi yenilemeye, sizlerin taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Burası neresi?  Burası Festival Park önünde de neyi dinlemek isterseniz buraya koyup istediğiniz müziği ayarlayacak şekilde size bırakıyoruz. İstediğiniz müziği dinleyeceksiniz, istediğiniz tonda dinleyeceksiniz. Çünkü musiki ve müzik, gençlerin bizden istediği en önemli talep. Burada ne istiyorsanız onu dinleyeceğiniz bir ortam size sağlıyoruz. Güle güle kullanın." ifadelerini kullandığı paylaşımına "Sevgili gençler; Yeni Festival Park’ta; İsteyen kendi tasarladığı müziği yapabilecek. Bir kabin ve içinde sizlerin iyi bildiği bazı elektronik cihazlar bulunuyor. Dilim döndüğünce anlattım." notunu düştü.

Kağıthane'de yaşayan Rus mankeninde evinde milyonluk soygun! 1 saat içinde...

İLİŞKİLİ HABER

Kağıthane'de yaşayan Rus mankeninde evinde milyonluk soygun! 1 saat içinde...
Meyvelerin nasıl kesileceğine dair efsanevi ipuçları! Siz de bu yöntemlerle...

İLİŞKİLİ HABER

Meyvelerin nasıl kesileceğine dair efsanevi ipuçları! Siz de bu yöntemlerle...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0