Emine Erdoğan, New York temaslarıyla ilgili paylaşımda bulundu

Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu nedeniyle New York'ta bulunan Emine Erdoğan, temaslarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu nedeniyle New York'ta bulunduğu temaslarda dünyayı yakından ilgilendiren konular hakkında Türkiye'nin ilke ve hedeflerini anlatma, yeni bakış açılarını tanıma fırsatı bulduklarını bildirdi.

Emine Erdoğan, Türk devlet yapısının vicdani boyutuna dikkati çekti!İLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan, Türk devlet yapısının vicdani boyutuna dikkati çekti!

"İŞ BİRLİKLERİNE VESİLE OLMASINI..."

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"New York temaslarımızda dünyayı yakından ilgilendiren konular hakkında ülkemizin ilke ve hedeflerini anlatma, yeni bakış açılarını tanıma fırsatı bulduk. Dostluklarımızı pekiştirmemize, çalışmalarımıza dair iş birliklerine vesile olmasını diliyorum."

Emine Erdoğan New York'ta! 'Dünyaya yön veren kadınları' anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan New York'ta! 'Dünyaya yön veren kadınları' anlattı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0