Kuruluş Osman'a Yunus Emre rüzgarı! O sahneyle yer yerinden oynayacak

Türkiye'de reyting rekorları kıran ve dünyanın farklı ülkelerinde de milyonlarca seyircisi olan fenomen dizi 'Kuruluş Osman'ın' beşinci sezon kadrosuna Yunus Emre karakteriyle Gökhan Atalay katılması seyirciler tarafından merak edilen Kuruluş Osman dizisi; Yunus Emre sahneleri ile yer yerinden oynayacak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kuruluş Osman’ dizisinin  beşinci sezon kadrosuna birbirinden iddialı oyuncular dahil olurken diziye Yunus Emre karakteriyle katılan Gökhan Atalay büyük ses getirdi. Oldukça merak edilen ve izleyici tarafından heyecanla beklenen Kuruluş Osman beşinci sezonu ile 4 Ekim Çarşamba saat 20:00’de  ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

 

OSMAN BEY’İN MANEVİ REHBERİ YUNUS EMRE 

Sultan Mesut'un ölümüyle Anadolu Beyliklerini bir arada tutan Selçuklu Devleti yıkılır. Şimdi Anadolu'nun kudretli Beyleri, kurulacak devlet için karşı karşıya gelecektir

Kuruluş Osman 5. sezon

Kuruluş Osman 5. sezon
.

Yitesiye savaşların, mücadelenin, zeka ve her türlü hilenin kullanılacağı sultanlık yolunda, Osman Bey’in manevi rehberi Yunus Emre olacaktır. Yunus Emre, Osman Bey’in içine düştüğü birçok sıkıntıda o’nun yolunu aydınlatacaktır. 

Kuruluş Osman

Kuruluş Osman

Yapım, proje tasarımı ve senaryosu  Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman' yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek. 

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0