Emine Erdoğan su seferberliği için çağrıda bulundu! "Suda Sıfır Kayıp ilkesiyle suyumuza..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Doğal kaynaklarımızı korumak için başlatılan Su Verimliliği Seferberliği'nde başarıya, kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın işbirliği ile ulaşacağız." ifadesini kullandı.

Emine Erdoğan, Su Verimliliği Seferberliği ile ilgili, "İklim krizine karşı 'Suda Sıfır Kayıp' ilkesiyle suyumuza yani geleceğimize sahip çıkalım" çağrısında bulundu.

Emine Erdoğan su seferberliği için çağrıda bulundu

Emine Erdoğan su seferberliği için çağrıda bulundu

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'dan "Sıfır Atık Projesi"nin 6. yılına özel paylaşım: "Sıfır Atık hareketi..."

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Doğal kaynaklarımızı korumak için başlatılan Su Verimliliği Seferberliği'nde başarıya, kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın işbirliği ile ulaşacağız. Doğanın bereketi su, verimliliğin de kaynağı. Bu farkındalığa sahip tüm kurum ve kuruluşlarımızda su kaybını önleyecek uygulamaların hayata geçeceğine yürekten inanıyorum. İklim krizine karşı 'Suda Sıfır Kayıp' ilkesiyle suyumuza, yani geleceğimize sahip çıkalım."

Emine Erdoğan, Afrikalı kadınlara umut oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan, Afrikalı kadınlara umut oldu!
Emine Erdoğan Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Programı'nda!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Programı'nda!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0