TRT Ortak Yapımı "Öğretmen" filminin oyuncularından Filistin çağrısı!"Buna dur denilmesi lazım"

TRT ortak yapımı olan ve Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki rekabeti mizahi bir dille anlatan "Öğretmen" filmi 20 Ekim'de vizyona girdi. Fenerbahçe taraftarı bir ilkokul öğretmeninin Çaykara ilçesine tayininin çıkmasıyla başından geçen olayların anlatıldığı filmin galası gerçekleşti. Galada yer alan ekip ve oyuncular gündemde yer alan İsrail'in Filistin'e karşı yaptığı saldırı için çağrıda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyuncu kadrosunda; Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Buse Sinem İren ve Ulaş İnan Torun gibi başarılı oyuncuların yer aldığı "Öğretmen" filmi; Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında geçen rekabeti koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden anlatıyor. Trabzon'un Çaykara ilçesinde çekimleri tamamlanan filmin galası Beşiktaş’ta bulunan bir sinema salonunda gerçekleştirildi. Filmle ilgili yorumlarını aktaran dizinin yönetmeni Bilal Kalyoncu ile oyuncuları; Önder Açıkbaş, Bilal Hancı, İnan Ulaş Torun ve Kemal Uçar son günlerde tüm dünyada büyük tepkilere yol açan İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım hakkında çağrılarda bulundu.

İSRAİL'İN FİLİSTİN'E UYGULADIĞI SOYKIRIM İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDULAR!

Filmin yönetmeni Bilal Kalyoncu, İsrail'in Filistin'e uyguladığın soykırım için "Sanatçılar hiçbir zaman şiddetten yana olmayacak. Bizim tarafımız insandan yana, masumdan yana..." ifadelerini kullanırken filmin oyuncularından Kemal Uçar "Üzülmenin bile artık anlamını yitirdiği bir noktadayız." dedi.

Kemal Uçar

Kemal Uçar

"BİR YERDE ACI VARSA..."

Filmin diğer başrol oyuncuları İnan Ulaş Torun konuyla ilgili olarak "Bir yerde bir acı varsa bizim rahat yatmamız gerçekten mümkün değil." ifadelerini kullandı. Bilal Hancı ise "Masum insanların katledilmesi kabul edilebilir bir durum değil. Bütün dünyanın dur demesi lazım" dedi.

İnan Ulaş Torun

İnan Ulaş Torun

Filmle ilgili konuşan oyuncu Önder Açıkbaş, "Çok harika bir dönemin içinden geçmiyoruz. Ortadoğu’da korkunç şeyler yaşanıyor. Neşeli izlemedik. Herhangi bir kutlama emaresi de olmadı. Zaten olamazdı. Hepimizin yüzü sirke satıyor, mutsuzuz. Konuştuğumuz tek konu bu. Vizyona girmeden önce hadi izleyelim jestiydi bu dostlarımıza ve siz sevgili basın mensuplarına. Sonuç itibariyle gözümün nuru filme gelecek olursak ’Öğretmen’ çok büyük çabalarla yapılmış bir film. Çok da şeker bir film. Sıcacık bir aile komedisi. TRT’nin desteği arkamızdaydı. Sevgili Bilal Kalyoncu ile birlikte yol arkadaşlığı yaptılar. Buradan TRT yönetimine de teşekkür ediyorum. İnşallah izleyici de sever. Azıcık içimiz gülsün. Başka bir şey istemiyoruz ama olanı biteni de hiçbir zaman unutmayacağız" şeklinde konuştu.

 Önder Açıkbaş

Önder Açıkbaş

Filistinli 12 yaşındaki rapçi enkaz görüntülerinin önünde hissettiklerini anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Filistinli 12 yaşındaki rapçi enkaz görüntülerinin önünde hissettiklerini anlattı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Cemil N.Özgün 6 ay önce

Bu savaşı HAMAS denen katiller sürüsü başlattı.Acısını Filistin ve İsrail halkları çekiyor.İsrailin hastane bombaladığı ise Kuyruklu bir yalan.