İsveçli Müslüman sanatçı Maher Zain'den yürek yakan paylaşım! Çocuklar ölüme hazırlanıyor

Dünyaca ünlü Müslüman sanatçı Maher Zain, İsrail vahşetine çaresizce boyun eğen Filistinli çocukların bir videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ölüme hazırlık yapan çocukların korku dolu bakışları yürekleri dağladı.

Son dönemlerde tüm dünyanın dikkat kesildiği İsrail ile Filistin arasında yaşanan kriz, Orta Doğu'yu resmen ateş çemberine dönüştürdü. Binlerce sivilin hayatını kaybettiği katliam hız kesmeden devam ederken can kaybı her geçen dakika artıyor. Kadın, yaşlı ve çocuk demeden binlerce masumu dünyanın gözü önünde katleden İsrail'in neredeyse soykırıma varan hamleleri 'insanlık suçu' olarak nitelendirilirken tepkiler çığ gibi büyüyor.

Pek çok yardım kuruluşuna destek olan ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Lübnan asıllı İsveçli Müslüman şarkıcı Maher Zain de İsrail'in acımasız savaş politikası karşısında sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Henüz yaşamlarının en güzel günlerinde gözlerini savaşa açan Filistinli çocukların yer aldığı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Zain, yürekleri dağladı.

ÇOCUKLAR KOLLARINA İSİMLERİNİ YAZIYOR

Çocukların kollarına isimlerinin yazıldığı videoda "Filistin'in kuşattığı Gazze'de çocuklar, İsrail saldırısında öldürülmeleri durumunda cesetlerinin kimliklerini belirlemelerini kolaylaştırmak için ellerine isimlerini yazdırıyor." ifadeleri yer aldı.

Gözlerinde korku ve çaresizlikle kollarını uzatan çocukların yürek sızlatan o videosu sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Ünlü oyunculardan Biden'a çağrı: Katliama göz yummayın!İşte 'Gazze Mektubu'na imza atan isimler

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyunculardan Biden'a çağrı: Katliama göz yummayın!İşte 'Gazze Mektubu'na imza atan isimler

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0