Tabii Kuzgun: Dipsiz Karanlık dizisi nerede çekiliyor? Tabii Kuzgun konusu nedir?

TRT'nin birbirinden zengin içeriklere sahip uluslararası platformu 'Tabii'nin yeni dizisi "Kuzgun: Dipsiz Karanlık", hem oyuncu kadrosu hem de dikkat çeken konusuyla kısa sürede izleyenlerden tam not aldı. Her detayıyla büyük merak uyandıran yapımın çekim yerleri ise diziseverler tarafından arama motorlarında hızla araştırılıyor. Peki Kuzgun: Dipsiz Karanlık nerede çekiliyor? İşte detaylar...

TRT'nin yerli ve uluslararası dijital platformu olarak sık sık adından söz ettiren "Tabii",  dizi, film, belgesel, çocuk programları, spor içerikleri, müzik ve daha birçok farklı kategoride zengin içerikli izleyenlerle buluşturuyor. 30'unda üstünde projeyi 5 farklı dil seçeneğiyle dizi ve film tutkunlarının beğenisine sunan platform, son olarak "Kuzgun: Dipsiz Karanlık" adlı yapımıyla gündeme geldi. Karmaşık ve merak uyandıran olay örgüsünün yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla 2023'e damga vuran dizinin konusu ve çekim yerleri birçok kişi tarafından merak ediliyor. Gelin, "Kuzgun: Dipsiz Karanlık" dizisi hakkında detaylara birlikte göz atalım.

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ve FeritİLİŞKİLİ HABERYalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ve Ferit'in gittiği otel nerede?

"KUZGUN: DİPSİZ KARANLIK" DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Çocukluğundan beri sahip olduğu, doğuştan gelen kötülüğü görme ve açığa çıkarma yeteneği sayesinde, cinayet masasında büyük başarılar elde eden Mehmet Kuzgun, bir kaza sonucu sevdiği kadını kaybeder ve meslekten ihraç edilir. Yaşadığı acı sonucu hayatı altüst olan Kuzgun, üç yıl sonra yeniden cinayet masasına dönme fırsatı yakalar. Ancak Mehmet'in bu kez karşısına çıkan cinayetler, onu geçmişiyle yüzleşmeye zorlayacaktır.

Tabii Kuzgun dizisi

Tabii Kuzgun dizisi

Dizinin hikayesi iki farklı zaman dilimini esas almaktadır. Birincisi, Mehmet'in gençliği, yani 2003 yılıyken ikincisi ise şu anı gözler önüne sermektedir.

Kuzgun Dipsiz Karanlık konusu

Kuzgun Dipsiz Karanlık konusu

"KUZGUN: DİPSİZ KARANLIK" DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR? "KUZGUN: DİPSİZ KARANLIK"TA KİMLER OYNUYOR?

Yönetmen koltuğunda, daha önce "Kurtlar Vadisi", "Ezel" ve "Paramparça" gibi dizilerin de yönetmenliğini üstlenen Serdar Akar'ın oturduğu 'Kuzgun: Dipsiz Karanlık'ın başrolünde ünlü oyuncu Berk Hakman yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken yapımda aynı zamanda Elifcan Ongurlar (Canan), Anıl İlter (Ünal), Beril Kayar (Rana), Levent Sülün (Cevdet), ve Edip Sanar (Oray) gibi ünlü isimler de yer alıyor. 

Kuzgun Dipsiz Karanlık oyuncuları

Kuzgun Dipsiz Karanlık oyuncuları

"KUZGUN: DİPSİZ KARANLIK" DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un farklı semtlerini ve sokaklarını tanıtarak İstanbul'u farklı bir açıdan görme imkanı tanıyan dizide Kuzgun karakterinin yaşadığı yer Beyoğlu'nun Kasımpaşa semti olarak ekranlara geliyor. 

Kuzgun Dipsiz Karanlık çekim yerleri

Kuzgun Dipsiz Karanlık çekim yerleri

Öte yandan diğer karakterlerin yaşadığı yerler ise Kadıköy, Balat, Karaköy, Galata, Eminönü ve Taksim gibi semtler olarak karşımıza çıkıyor. İstanbul'un tarihi semtlerinde çekimleri gerçekleştirilen dizinin bazı sahneleri ise Bursa'nın Mudanya ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0