Mutluyuz filmi konusu nedir, nerede çekildi? Mutluyuz oyuncuları kimler, nerede yayınlanacak?

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu ile yeni bir film projesinde yer alan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, yazarlığını ve yönetmenliğini üstlendiği Mutluyuz filminin setinden bir paylaşım yaptı. Yasemin Sakallıoğlu ile sette geçen eğlenceli anlarını paylaşan ünlü oyuncu, büyük beğeni aldı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından filmin konusu merak edildi. Mutluyuz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra senarist yönüyle de bilinen isimler arasında yer alan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kendisinin yazıp yönettiği ve başrolü Yasemin Sakallıoğlu'yla paylaştığı 'Mutluyuz' filminin çekimleri bitti. İki ünlü komedyenin bir arada çalıştığı 'Mutluyuz' filminin kamer arkası görüntüleri ise İbrahim Büyükak'tan geldi. Ünlü oyuncu, film setinden paylaştığı fotoğraf ve videolar ile sosyal medyada gündem oldu. 

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu film görüşmelerinden

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu film görüşmelerinden

"MUTLUYUZ!"

Yazdığı filmin hem yönetmenliğini hem de başrol oyunculuğunu üstlenerek hayranlarından büyük takdir alan İbrahim Büyükak, 'Mutluyuz' filminin setinden eğlenceli kareler paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda filmin başrolünü paylaştığı Yasemin Sakallıoğlu ile bir fotoğraflarını yayınlayan İbrahim Büyükak, paylaşımına 'Mutluyuz' notunu düşerek sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez filmin hazırlık sürecinden bir video yayınladı. 

İbrahim Büyükak ın mutluyuz paylaşımı

İbrahim Büyükak ın mutluyuz paylaşımı

EĞLENCELİ MEYDAN BİR OKUMA!

Yaptığı set paylaşımlarıyla sosyal medyada büyük beğeni alan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, bu kez Yasemin Sakallıoğlu ile dans sahnelerine nasıl hazırlandıklarını gösterdi. Film fragmanında da yer alan dans sahnesi için eğitim alan ünlü ikili, prova anında çekilen görüntülerini paylaştı. Görüntülerin hızla yayılması üzerine ünlü oyuncu, açıklamasına "Aşk bir meydan okumadır! Alın size meydan. Biz daha uyumluyuz diyenleri dansa davet ediyoruz. Seçtiğimiz en iyi 3 çiftle de galada filmimizi beraber izliyoruz." yazdı. Takipçileri için challenge başlatan İbrahim Büyükak, sosyal medyada büyük beğeni aldı.

"GÜLMEYE İHTİYACIMIZ OLDUĞU DÖNEMDE İLAÇ GİBİ GELECEK"

Ünlü komedyenlerin birçok hayranı, 'İki komik insan yan yana gelmiş', 'Çıkacak işi çok merak ediyoruz!', 'Süper ikili…' , 'Şimdiden merak ediyorum filmi' , 'En gülmeye ihtiyacımız olduğu dönemde İbrahim ve Yasemin ilaç gibi gelecek' şeklinde yorumda bulundu. Paylaşılan set görüntülerinin ardından filmin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu.  

 Mutluyuz filminin setinden

Mutluyuz filminin setinden

FİLMİN KONUSU NEDİR?

'Mutluyuz' filminde İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’na, Başak Parlak, Anıl ilter, Rahmi Dilligil, Banu Fotocan, ve Efe Deprem gibi ünlü oyuncular eşlik ediyor. Boşanmak üzere olan bir çiftin hikayesini anlatan 'Mutluyuz' filmi bir otelde geçiyor. Bu nedenle de Antalya'daki sete bir otel ev sahipliği yapıyor.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği film, 29 Aralık’ta sinemalarda yer alacak.

MUTLUYUZ FİLMİNİN RESMİ FRAGMANI:

Ahmet Kural oğluna vereceği ismi duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural oğluna vereceği ismi duyurdu!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0