Nefes - Yer Eksi İki filminin yeni fragmanı yayınlandı! Filmin vizyon tarihi...

Nefes filminin yazarı Hakan Evrensel'den yine gerçek bir hayat hikayesinden konu alarak yazdığı romanından uyarlanan TRT ortak yapımı 'Nefes - Yer Eksi İki' filminin fragmanı yayınlandı. Yapılan paylaşımların ardından hızla yayılan görüntüler, sosyal medyada büyük ses getirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönemin oldukça ses getiren filmleri arasında yer alan 'Nefes'in yazarı Hakan Evrensel, gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkarak yazdığı bir romanından uyarlanan 'Nefes - Yer Eksi İki' filmi ile beyaz perde için gün sayıyor. TRT ortak yapımı bünyesinde hazırlanan 'Nefes - Yer Eksi İki' filminin fragmanı, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı tarafından sosyal medyada yayınlandı. Serinin ilk filmi olan 'Nefes' in sevenleri bu müjdeli haber karşısında sosyal medyadan yoğun ilgi gösterdi. 

Nefes Yer Eksi İki filminden görüntüler

Nefes Yer Eksi İki filminden görüntüler

"BİR VATAN MÜCADELESİ"

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, filmin fragmanını sosyal medya hesabından yayınlayarak müjdeli haberi, "Onlar, asıl unutursan ölür! 90'larda, Güneydoğu Anadolu’da hayatları kesişen üç kişinin hikâyesi... Bölücü terör örgütüne karşı bir vatan mücadelesi… TRT ortak yapımı ‘Nefes - Yer Eksi İki’ 15 Aralık’ta sinemalarda! Yiğitlerimize karşı sorumluluğumuz büyük!" sözleriyle verdi. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'nın sosyal medya paylaşımının ardından TRT ortak yapımı filmin yeni fragmanı kısa sürede büyük ses getirdi. 

Nefes Yer Eksi İki filminden görüntüler

Nefes Yer Eksi İki filminden görüntüler

Yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un üstlendiği; başrollerinde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat’ın yer aldığı filme ait yeni görüntüler sosyal medyada duygu dolu anlara sebep oldu.

Nefes Yer Eksi İki filminden görüntüler

Nefes Yer Eksi İki filminden görüntüler

15 Aralık’ta vizyona girecek olan 'Nefes - Yer Eksi İki' filmi 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bir sınır karakolunda geçen olaylar çerçevesinde kesişen farklı karakterlerin hayat hikayesini konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ozan Uzunoğlu oturuyor. 

Nefes Yer Eksi İki filminden görüntüler

Nefes Yer Eksi İki filminden görüntüler

2023 yılının en çok konuşulacak filmi olmaya aday olan TRT ortak yapımı 'Nefes - Yer Eksi İki' filmi seyircileri bu topraklarda yaşanan hikayelerin gerçekliği ile yüzleştirmeyi hedefliyor. Film, 15 Aralık'ta sinemalarda olacak!

İŞTE, 'NEFES - YER EKSİ İKİ' FİLMİNİN FARGMANI:

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0