Arının iğnesi ile dudaklarını şişirdi! 'Bir botoks komedisi' diyerek paylaştı

Son dönemlerde sosyal medyaya düşen ilginç videolara bir yenisi daha eklendi. Arının iğnesini kullanarak dudaklarını şişiren sosyal medya kullanıcısı 'Bir botoks komedisi' diyerek arı sokması ile dudaklarını şişirdi. İşte sosyal medyanın gündemine oturan o anlar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir arıcı, sosyal medya hesabında arı iğnesi kullanarak dudaklarına 'doğal botoks' adını verdiği bir işlemi uyguladı. Kısa sürede etkileşim alan 'arışım' adındaki kullanıcı çektiği video ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Birkaç arının iğnesini dudağına yaklaştırarak şişmesini sağlayan arıcı, o esnada çenesini uyuştuğunu söyledi. Kısa sürede dudağı şişen ve gözlerinden yaş gelen arışım adındaki sosyal medya kullanıcısına çok sayıda yorum geldi.

arışım sosyal medya kullanıcısının yaptığı uygulama

arışım sosyal medya kullanıcısının yaptığı uygulama

YAPTIĞI UYGULAMA TEPKİ ÇEKTİ

İlk başlarda ne yaptığına anlam veremeyen sosyal medya kullanıcıları, videonun altına 'Bir canlının ölmesi şaka konusu olmamalı' , 'Keyif için masum hayvanın canına kıydınız' gibi yorumlarda bulundu.

Bunun üzerine bu kullanıcılara cevap veren arışım adındaki kullanıcı, uyguladığı işlemin şifadan olduğunu belirtirken "apiterapi" gibi tedavilerinden bahsederek kullanıcılara cevabı verdi.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Limonata 5 ay önce

harikasın be adam