Emine Erdoğan'dan Yüzyıllık Emanet Kızılay Esir Mektupları Sergisi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, katıldığı 'Yüzyıllık Emanet Kızılay Esir Mektupları Sergisi'nde gerçekleştirdiği açılış konuşmasına dair sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Düzenlenen serginin anlam ve önemini vurgulayan Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Bütün istiklal kahramanlarımızı minnetle yâd ediyorum." şeklinde konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Millet Kütüphanesi Anadolu Salonunda düzenlenen 'Yüzyıllık Emanet Kızılay Esir Mektupları Sergisi'nin açılış programına katıldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde davetlilerle bir araya gelen Emine Erdoğan, açılış konuşmasına dair sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında,1. Dünya Savaşı sırasında esir düşmüş askerlerimizin asırlık emanetlerini, mektuplarını sahiplerine teslim ettik." dedi. 

"İSTİKLAL KAHRAMANLARIMIZI MİNNETLE YÂD EDİYORUM"

Yaptığı sosyal medya paylaşımında gerçekleştirilen sergi hakkında bilgi veren Emine Erdoğan; "İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen '100 Yıllık Emanet-Kızılay Esir Mektupları Sergisi'nin açılış töreninde şehit ailelerimizle bir araya geldik. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, 1. Dünya Savaşı sırasında esir düşmüş askerlerimizin asırlık emanetlerini, mektuplarını sahiplerine teslim ettik. Vatan uğruna canlarını ortaya koyan, bu onurlu rütbeyi kıyamete kadar taşıyacak olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, bütün istiklal kahramanlarımızı minnetle yâd ediyorum." şeklinde konuştu. 

 Emine Erdoğan açılış konuşması

Emine Erdoğan açılış konuşması

 "KIZILAY’A VE PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Açılış konuşmasında Türk Kızılay'ının 1868'den bu yana dünyanın dört bir yanına umut götürdüğünü dile getirdiğini belirten Emine Erdoğan,  paylaşımı sırasında Türkiye'nin geleceğine dair iyi temennilerini aktardı. Emine Erdoğan; "İnanıyorum ki, özgürlük ve bağımsızlığımız için büyük bedeller ödemiş olmanın verdiği güvenle daha nice yüz yıllar birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Milli Mücadele destanımızı bu anlamlı sergi ile hatırlatan Kızılay’a ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Emine Erdoğan'dan İsrail tepkisi! "İsrail ordusu, bir milleti tarihten silmeye çalışıyor"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan İsrail tepkisi! "İsrail ordusu, bir milleti tarihten silmeye çalışıyor"

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0