Bu kez katil bir robot! Güney Koreli adam endüstriyel robot tarafından öldürüldü

Son zamanların en ilginç olaylarından biri dünya gündemini sarstı. Güney Kore'de bir adam, kendisini taşıdığı yiyecek kutularından ayırt edemediği için bir robot tarafından öldürüldü.

Güney Gyeongsang eyaletinde akılalmaz bir olay gerçekleşti. Biber kutularının paketlenmesinden sorumlu olan bir robot, 40'lı yaşlarındaki bir adamın ölümüne sebep oldu. Kısa sürede yankı uyandıran bu haber dünya basınına yansıdı.

Bu kez katil bir robot!

Bu kez katil bir robot!

FİLM DEĞİL GERÇEK BU KEZ KATİL BİR ROBOT

Yer alan rapora göre, yiyecek kutularını paketlemeyle görevli olan bir robot, taşıdığı adamı paketlediği kutulardan ayırt edemediği için robot tarafından ezilerek hayatını kaybetti.

Güney Koreli adam endüstriyel robot tarafından öldürüldü

Güney Koreli adam endüstriyel robot tarafından öldürüldü

Robot adamı taşıma bandına doğru iterek yüzünü ve göğsünü ezdiği belirtildi. Hızlı bir şekilde hastaneye kaldırılan adam, ilk müdahalelerden sonra hayatını kaybetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan eşi Buse Varol'u "Yaşa sen be" notuyla paylaştı! O anlara yorum yağdı​

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Doğrucu Davud 5 ay önce

Alın size yapay zeka !..