Bir Derdim Var'ın 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Derdim Var'ın 4. bölümünde neler oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Derdim Var dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük ilgi topladı. Bir Derdim Var'ın 4. bölümü ve 5.bölüm fragmanları yayınlandı. Bir Derdim Var dizisinin konusu nedir? Son bölümde neler oldu? İşte detaylar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat'ın paylaştığı Bir Derdim Var dizisi,  perşembe akşamları Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Daha ilk bölümüyle büyük ilgi toplayan dizinin oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, Neslihan Arslan, İdil Sivritepe, Sennur Nogaylar, Sami Aksu, Uğur Karabulut, Ata Artman, Eylül Ersöz, Esila Umut, Ezgi Gör, Ava Yaman, Ataberk Mutlu ve Efe Poylu gibi isimler mevcut. Ergenlik dönemindeki gençlerin hassas dünyasına odaklanan dizi, perşembe akşamlarına damgasını vuruyor. Peki, Bir Derdim Var dizisinin konusu nedir? Son bölümde neler yaşandı?

bir derdim var dizisi

bir derdim var dizisi

BİR DERDİM VAR 5.BÖLÜM FRAGMANI

BİR DERDİM VAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

AyNa Yapım imzalı Bir Derdim Var dizisi, ergenlerin kritik dünyasını etkileyici bir hikayeyle ele alıyor. Başrolde Birce Akalay, Psikiyatr Nilüfer Toska rolüyle ve Mert Fırat, Savcı Ömer Atakan rolüyle dizide yer alıyor. Travmatik hayatlar yaşan gençlerin psikiyatrik süreçleri ile suça eğilimleri arasındaki bağlantıya odaklanan dizinin 4. bölümü yayınlandı.

bir derdim var 2 bölüm

bir derdim var 2 bölüm

30 Kasım Perşembe günü yayınlanan Bir Derdim Var dizisinin 4. Bölümde Nilüfer, Kuzey ve Kürşad'ın olaylarıyla sancılı bir dönem yaşar. Küçük Kürşad annesiyle ve kendisiyle ilgili acı gerçeklerin farkına varırken, ikisinin de hayatını karartan babası Menderes’in iletişim çabalarına beklenmeyen bir yanıt verecektir. Üstelik Kürşad’ın annesi Zahide’nin geçmişindeki ağır travma onu Kürşad’a mesafeli kılacak, anne oğulun iyileşmesi ve yeniden kenetlenmesi için çabalayan Nilüfer ve ekibini de zor durumda bırakacaktır. Kürşat’ın annesine duyduğu özlem herkesten çok Nilüfer’i etkilemiş gibidir. Menderes ise hem korkunç suçunu gizlemenin, hem de Savcı Ömer’in ısrarcı sorgulamalarından kaçınmanın peşindedir.

bir derdim var dizisi

bir derdim var dizisi

Diğer yanda ise Kuzey, annesine dair bir anda zihnine doluşan acı hatıraların yüküyle çökmüş haldedir. Nilüfer, Kuzey’i bu hiç hak etmediği yükten kurtarmak, sevginin ve şefkatin iyileştirici gücüyle Kuzey’in ruhuna ulaşmayı başarmak için her şeyi yapacaktır: "Senin suçun değil!" Yine de Nilüfer’in işi hala kolay değildir: Hem Kuzey’in yaklaşan mahkemesi için gereken raporu oluşturmak, hem de içe kapanan Zahide’yi kendi gerçekliğiyle ve oğlu Kürşat’ın anne şefkati arayan kalbiyle buluşturmak zorundadır. Üstelik ruhsal iyileşmeyi önemseyen Nilüfer ile yasaların tavizsiz savunucusu Ömer arasındaki gitgelli yakınlaşma, Genç Nilüfer’in müdahaleleri ve Ömer’in sorgulayan gözleri altında halen belirsizliğini korumaktadır.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0