İsrail ailesini katletti! Minik Filistinli yürekleri dağladı

İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamında ailesi katledildi, evi yıkıldı. Saldırılardan geriye sadece ise sadece küçük Julia kaldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Terör devleti İsrail kadın, çocuk demeden sivilleri katletmeyi sürdürüyor. 7 Ekim'den bu yana gerçekleştirilen hava saldırılarının hız kesmediği Gazze'de, anne ve babasını kaybeden Julia ismindeki kızın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Olan bitenden habersiz, bölgedeki gazetecilerden İsmail Jood'a annesinin bombalandığını söyleyen Julia'nın görüntüleri, izleyenlerin yüreklerini burktu.

BAKABİLECEK KİMSESİ KALMADI!

Artık Julia'nın bir evi ya da ona bakabilecek bir ailesi yok... Hikayesini Filistinli gazeteci İsmail, sosyal medyadan paylaştı. Şimdi onunla ilgileniyor, savaşın açtığı yaraları sarmak istiyor. Amacı onun için güvenli bir gelecek sağlamak. Ancak Gazze'de hiçbir yer güvenli değil. Julia ve İsmail adeta toplu mezara döndürülen Gazze sokaklarına hayata tutunmaya çalışıyor...

Murat Kekilli'den dikkat çeken paylaşım! "Bütün dünyaya umut veriyor!"

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'den dikkat çeken paylaşım! "Bütün dünyaya umut veriyor!"
Vali Yiğitbaşı, 96 yaşındaki Kezban teyzenin en büyük isteğini yerine getirdi

İLİŞKİLİ HABER

Vali Yiğitbaşı, 96 yaşındaki Kezban teyzenin en büyük isteğini yerine getirdi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0