Bakan Ersoy'dan Tamer Karadağlı'nın başarısını hazmedemeyen HDP'li Çelenk'e tokat gibi yanıt!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın görevini hazmedemeyen HDP'li Sevilay Çelenk, "liyakat" kavramı üzerinden ünlü isme asılsız iddialarda bulunmuştu. Konuya dair açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Karadağlı'ya tam destek verdi.

Ünlü sanatçı Tamer Karadağlı'nın Başkan Erdoğan'ın imzasıyla Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanmasından rahatsızlık duyan hazımsız çevreler, aylardır Karadağlı'yı hedef almaya devam ediyor.

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

Hakkında kara propaganda haberleriyle karalama kampanyası başlatılan Karadağlı'yı hedef alan isimlerden biri de HDP'li Sevilay Çelenk oldu.

Sevilay Çelenk

Sevilay Çelenk

Ünlü sanatçı hakkında "liyakat" kavramı üzerinden asılsız iddialarda bulunan Çelenk'in açıklamaları tepki toplarken Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konuya son noktayı koydu.

 Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Tamer Karadağlı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Tamer Karadağlı

"TAMER KARADAĞLI DIŞINDA İKİNCİ BİR İSİM DAHA BİLMİYORUM"

Karadağlı'ya yöneltilen oklara karşı net bir duruş sergileyen Bakan Ersoy, "Tiyatrolar Genel Müdürüm Tamer Karadağlı çok başarılı bir tiyatrocu. Türkiye çapında ve dünyada da kabul görmüş bir tiyatrocu. Türkiye'de Shakespeare'i İngilizce oynayan ikinci bir isim bilmiyorum. Seçmelere ben ziyaret ederken denk geldim. Özellikle yeni tiyatrocuları seçerken şahsen seçmelere katıldığına şahit oldum. Jüri heyetini inceledim. Liyakatlı hocalardan bir jüri oluşturmuş." şeklinde konuştu.

Bakan Ersoy ve Tamer Karadağlı

Bakan Ersoy ve Tamer Karadağlı

"MİLLİYETÇİ VE VATANSEVER OLMASI SİZİ RAHATSIZ EDİYORSA..."

Ünlü sanatçının siyasi kimliğinden rahatsızlık duyanlara da ders niteliğinde yanıt veren Bakan Ersoy, "Milliyetçi ve vatansever olması sizi rahatsız ediyorsa beni hiç rahatsız etmiyor. Benim için takdir sebebidir. Sonuna kadar Genel Müdürüm Tamer Karadağlı'nın arkasındayım." diyerek sözlerini tamamladı.

İsrail'den korktuğunu açıklayan ABD'li şarkıcıdan Filistin'e bağış! "Çok pişmanım"

İLİŞKİLİ HABER

İsrail'den korktuğunu açıklayan ABD'li şarkıcıdan Filistin'e bağış! "Çok pişmanım"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0