Gazze'de yaşananlardan etkilenen genç kadın Müslüman oldu! "Artık Kur'an okuyan bir..."

İsrail'in Gazze'ye karşı uyguladığı soykırım saldırılarının ardından binlerce insan Gazze için direniş gösteriyor. O isimlerden biri olan ABD'li Hristiyan Abbey Hafez sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Müslüman olduğunu duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İşgalci İsrail'in, Gazze'de sivil halka karşı uyguladığı canice katliama tüm dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Yalnızca Müslüman ülkelerden değil Batı dünyasından da tepkilerin geldiği binlerce insan Gazze halkının özgürlüğü için direniş gösteriyor. Gazze halkının, İsrail zulmüne karşı göstermiş olduğu direniş ve sabrı olağanüstü bulan insanlar Kuran'ı Kerim okuyamaya başlıyor. Ve yaptıkları araştırmalar ile Müslümanlığı öğrenen ve İslamiyet'i seçerek Müslüman olan çok sayıda Hristiyan'ın olduğu söyleniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Amerikalı genç kadın da Müslüman olduğunu açıkladı.

MÜSLÜMAN OLDU!

Sosyal medya hesabı üzerinden Filistin'in özgürlüğü için paylaşımlarda bulunan ABD'li Hristiyan Abbey Hafez, son paylaşımıyla Müslümanlığı seçtiğini duyurdu. Hafez paylaşımında "Artık Kur'an okuyan bir Hristiyan değilim, Kur'an okuyan bir Müslümanım. Hiç bu kadar huzurlu hissetmemiştim" ifadelerini kullanarak Müslüman olduğunu takipçileriyle paylaştı. Genç kadının paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Abbey Hafez

Abbey Hafez

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 11

mustafa koç 5 ay önce

tebrik ediyorum katolik ailelerde islamı seçmek müslüman olmak cesaret ister

zeki 5 ay önce

Allah mubarek eylesin.. Cehennem ateşinden korusun.. Kitabı Allah ne buyurdu diye okursan o zaman vahiyden nasibini alısın..

alp 5 ay önce

Allah muhafaza etmek nasip etsin son nefes dahil imanla kuranla yaşatsın hepimizi canımızı mümin olarak alsın inşallah maşallah tebrik ederim

konuk 5 ay önce

Allah daim etsin, dilerim hayırlı bir müslüman olursun.

ayho 5 ay önce

bizimkilerde gavurlaşıyor günden güne celal şengörle birlikte haşlanacaklar haberleri yok daha

Yorumların Tümünü Okuyun