TRT'nin yeni dizisi "Karaağaç" Kayseri'de çekilecek! Soğanlı Vadisi'nin popülerliği artıyor

Son zamanlarda önemli bir turizm merkezi olarak yerel ve ulusal basında sıkça gündeme gelen Kayseri, dev bir yapıma ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. TRT’nin yeni dizisi Karaağaç’ın, Kayseri'nin turistik bölgelerinden biri olan Soğanlı Vadisi’nde çekileceği duyuruldu.

Bugüne dek pek çok başarılı yapıma imza atan TRT, yeni yılda yeni projesi 'Karaağaç izleyenlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Olgun Şimşek başta olmak üzere sanat dünyasının önemli isimlerinin yer alacağı dizi, 1970'li yılların atmosferini dram türünde ekrana taşıyacak.

Karaağaç dizisi

Karaağaç dizisi

Çekimlerinin Kayserinin turistik bölgelerinden biri olan Soğanlı Vadisi'nde gerçekleştirileceği öğrenilen yapımla beraber binlerce turisti ağırlayan bölgeyi daha çok öne çıkaracak. Ayrıca dizinin Soğanlı Vadisi'nin yanı sıra Kayseri il merkezi Yeşilhisar ilçesi ve Mustafa Paşa'da da çekimleri yapılacak.

Soğanlı Vadisi

Soğanlı Vadisi

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, projenin bölge turizmine olan olumlu etkilerini vurgulayarak yapım ekibiyle gerçekleştirdiği ön görüşmenin ardından bu tür yapımların bölgenin sahip olduğu görsel güzelliklere ek olarak mevcut turizm potansiyelinin işlerlik kazanması yönünden de büyük önem taşıdığını belirtti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek

Çiçek aynı zamanda bu yapımın TRT gibi tek başına sektöre yön verebilen bir kuruluşta yayınlanacağı için de son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Kayseri

Kayseri

İnternetin en pahalı olduğu ülkeler! Bakın Türkiye kaçıncı sırada

İLİŞKİLİ HABER

İnternetin en pahalı olduğu ülkeler! Bakın Türkiye kaçıncı sırada

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0