AK Parti Milletvekili Halit Yerebakan'ın yaşlı bir teyzeyle olan sohbeti gündem oldu!

Tıp alanında uzmanlaşarak bir dönem TV programlarında sunuculuk yapan Prof. Dr. Halit Yerebakan, Mayıs seçimlerinde AK Parti İstanbul Milletvekili olarak kariyerine devam etme kararı almıştı. Televizyon dünyasının tanınan yüzü AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Halit Yerebakan, şimdilerde ise İstanbul sokaklarını karış karış gezerek vatandaşın sesini dinliyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yerel seçim öncesinde İstanbul sokaklarını karış karış gezen AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Halit Yerebakan, bu kez İstanbul'un Bayrampaşa ilçesini ziyaret etti. Yaşamını elleriyle ördüğü örgüleri satarak geçinen yaşlı bir teyze ile konuşan Prof. Dr. Halit Yerebakan, yaşlı teyzeyle olan sohbetlerini sosyal medya hesabından yayınladı.

"DUYMAMIZ GEREKİYOR!"

30 yaşında 4 çocuğuyla tek başına kaldığını anlatan teyzenin yaşam hikayesini takipçileriyle paylaşan Prof. Dr. Halit Yerebakan, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Prof. Dr. Halit Yerebakan, teyzeyle olan paylaşımına, "Bu teyzemiz gibi birçok kahraman anne var, yaşamlarından çıkan sesleri duymamız gerekiyor." notunu düşerek devam etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr Halit Yerebakan ve yaşlı teyze

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr Halit Yerebakan ve yaşlı teyze

"BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ"

Yaşlı teyzeyle aralarında geçen konuşmanın onu derinden etkilediğini dile getiren Prof. Dr. Halit Yerebakan; "Park kenarında uzun yıllardır çeşitli şeyler satarak geçimini sağlamaya çalışıyor. Eşini kaybetmiş, çocuklarını büyütmüş ve hayata tutunmaya çalışan güçlü bir anne. Bu zorlu hayat mücadelesinde, içindeki yaşam sevgisi, umut ve dayanışma ruhu beni derinden etkiledi." şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr Halit Yerebakan

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr Halit Yerebakan

"AMACIMIZ YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRACAK POLİTİKALARI VE ÇÖZÜMLERİ ÜRETMEKTİR!"

Bu tarz durumlarda neler yapılabileceğine odaklanılması gerektiğine dikkat çeken Prof. Dr. Halit Yerebakan; "Hayat mücadelesinin içindeki bu kahramanların hikayelerini duymak, toplumun her kesiminden gelen sesleri işitmek ve herkesin en iyi şekilde yaşayabileceği bir şehri oluşturma hedefiyle ilerlemek, benim yolun başında en başta kendime verdiğim sözüm. Bu teyzemiz gibi birçok kahraman anne var, yaşamlarından çıkan sesleri duymamız, onların güçlü ve umut dolu yaşam mücadelelerine dikkat etmemiz gerekiyor. Öncelikle onların ihtiyaçlarını anlamak, yaşamlarını kolaylaştıracak politikaları ve çözümleri üretmek amacımızdır." dedi. 

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr Halit Yerebakan

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr Halit Yerebakan

"ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ!"

Yaptığı paylaşımda vatandaşların yaşamlarına değer katabilmek için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Prof. Dr. Halit Yerebakan; "Bu hedefler doğrultusunda, çalışmalarımı sürdürüyor ve toplumun her kesimine eşit ve adil bir gelecek sunabilmek adına çabalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Her bir vatandaşımızın yaşamlarına değer katabilmek adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." diyerek sosyal medya paylaşımını sonlandırdı. 

Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer!

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0