Emine Erdoğan Maldivler Cumhurbaşkanı Muizzu'nun eşi Sajidha Mohamed ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu'nun eşi Sajidha Mohamed ile bir araya geldi. Sajidha Mohamed Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzaladı.

Emine Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu ve kıymetli eşi Sajidha Mohamed'i ağırlamaktan mutluluk duyduğu belirterek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

3

 Emine Erdoğan, "Ülkemize resmi ziyarette bulunan Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu ve kıymetli eşi Sajidha Mohamed’i ağırlamaktan mutluluk duyduk. Sajidha Hanımefendi ile eğitim, kültür, çevre ve kadınların her alanda güçlendirilmesi konularına dair ortak çalışma alanlarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Göreve başlamalarının ardından ilk yurt dışı ziyaretlerini Türkiye’ye gerçekleştirmeleri nedeniyle duyduğumuz memnuniyeti dile getirerek, yeni dönem için iyi dileklerimizi ilettim. Filistin halkına yönelik insanlık dışı saldırılardan duyduğumuz üzüntüyü paylaştık. Ortak umudumuz; bölgede bir an önce kalıcı ve sürdürülebilir barışın tesis edilmesi. Ziyaret vesilesiyle Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzalayan Sajidha Hanımefendi’ye, ülkesinde Sıfır Atık uygulamalarını yaygınlaştırma sözü için teşekkür ediyorum. Dünya Ortak Evimiz. Ülkelerimiz arasındaki dostluğun daimi olmasını temenni ediyorum." dedi.

Müge Anlı görümcesiyle beraber poz verdi! Herkes onları konuşuyor

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı görümcesiyle beraber poz verdi! Herkes onları konuşuyor
Emine Erdoğan, Vietnam Başbakanı'nın eşi ile bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan, Vietnam Başbakanı'nın eşi ile bir araya geldi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0