Tabii’nin orijinal içeriği 'Hür' dizisinin galası gerçekleştirildi!

TRT'nin uluslararası dijital platformu tabii'nin orijinal içeriği olan 'Hür' dizisinin ön gösterimi gerçekleştirildi. Ankara Millî Savunma Bakanlığı’nda düzenlenen ön gösterime Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler beraberinde Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu gibi birçok değerli isim katıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz gün Ankara Millî Savuma Bakanlığı'nda TRT’nin uluslararası dijital platformu tabii’de yayına girecek olan 'Hür' dizisinin galası gerçekleştirildi. Millî Savuma Bakanlığı katkılarıyla hayata geçirilen 'Hür' orijinal dizisinin ön gösterimine Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler beraberinde Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Bakan Yardımcıları Bilal Durdalı, Celal Sami Tüfekci ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral İrfan Özsert ile katıldı. 

Hür dizisi Ankara galası

Hür dizisi Ankara galası

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve TRT yönetiminin katıldığı etkinlikte diziyi, yapımcı, dizi oyuncuları ve Millî Savunma Bakanlığı personeli ve davetliler hep birlikte izledi. Tüm bölümleriyle 1 Aralık'ta yayınlanacak olan dizinin Millî Savunma Bakanlığı Atatürk Kültür Sitesi’ndeki ön gösteriminin ardından dizinin yapımındaki desteklerinden dolayı Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler'e 'Hür' dizisinin afişi takdim edildi. 

 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler

"KEYİFLE İZLEYECEĞİZ"

Gala konuşması sırasında TRT’yi, Hür dizisinin yapımcıları ve oyuncularını kutladığını söyleyen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, dizide emeği olan herkese ayrıca teşekkür etti. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler; "Sivil insanlara çevreye dini yapılara yaptığımız her bir operasyonda ne kadar dikkat ettiğimizi önem verdiğimizi her seferde ifade ediyoruz. Son yıllarda ortaya koyduğumuz iki tane kavram gök vatanımız ve mavi mavi vatanımız var mavi vatanımıza da bir nebze değindiler bunun için de Genel müdürümüze teşekkür ediyorum. Mükemmel bir dizi, keyifle izleyeceğiz." şeklinde konuştu. 

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı

"CESUR PİLOTLARIMIZIN HİKAYESİNİ ANLATIYOR"

Projenin hayata geçirilmesinin amacından bahseden TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ise gala konuşması sırasında "Gök vatanı emin kılan kahramanlarımızın cesur pilotlarımızın mücadelesini anlatmak için Hür dizimizi yaşama geçirdik. Milletimizin her bir ferdinin silahlı kuvvetlerimizin geldiği operasyon kabiliyetini, kabiliyeti itibarıyla geldiği aşamayı, istihbarat gücünü, etkin İHA/SİHA kullanımını, sivil vatandaşlara zarar vermeme noktasındaki hassasiyetini her bir vatandaşımızın bilmesi görmesi ve devletin ulaştığı kapasite ile gurur duyması için yaptık. Bu dizi vesilesi ile izleyen gençlerin yeni cesur pilotlar olmaya heves etmesi amacıyla gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı. 

HÜR DİZİSİ AFİŞ

HÜR DİZİSİ AFİŞ

HÜR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Türk Hava Kuvvetleri’nin özel görevlerde vazife almak üzere en seçkin ve gözü kara pilotlardan kurduğu Hür Filosunun aksiyon ve macera dolu hikayesini konu alan Hür dizisi, izleyicilere gerilim dolu anları, aksiyonu ve duygusal derinliğiyle izleyicilere unutulmaz bir Türk Hava Kuvvetleri hikayesi sunmayı vadediyor. 110. Filo'nun gökyüzündeki cesur yolculuğunu ve zorlu görevlerini merkezine alan tabii orijinal dizisi Hür, 1 Aralık’ta tüm bölümleriyle izleyiciyle buluşacak.

Hür dizisi Ankara galası

Hür dizisi Ankara galası

10 BÖLÜM OLARAK KURGULANDI!

10 bölüm olarak kurgulanan aksiyon/macera türündeki dizinin oyuncu kadrosunda ise Ogün Kaptanoğlu (Alper Yarbay), Hilmi Cem İntepe (Gökhan Üsteğmen), Batuhan Demir (Emre Üsteğmen), Deniz Çatalbaş (Nazlı Üsteğmen), Gökay Müftüoğlu (Cemal Binbaşı), Taner Ertürkler (Turgay Binbaşı) ve Zeynep Tuğçe Bayat (Banu) yer alıyor. Fedakârlık, zor şartlarda görev, asker arkadaşlığı ve takım ruhu gibi temaların işlendiği dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan üstlenirken dizinin yönetmen koltuğunda ise Ekin Pandır yer alıyor.

İŞTE, HÜR DİZİSİNİN TANITIM FİLMİ:

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0