Emine Erdoğan'dan Katar İslam Sanatları Müzesi'ne ziyaret! "Mutluluk duydum"

Son zamanlarda yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez ziyaretinde bulunduğu bir sergiyle anıldı. Sergiye dair ayrıntıları X'ten eski adıyla Twitter hesabından paylaşan Emine Erdoğan, sosyal medyada büyük beğeni aldı. Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "İpek kumaşının etkileyici yolculuğunu anlatıyor." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Dubai'de gerçekleştirilen 'Yeşil Bir Gelecek İçin İklim Görüşmeleri' programına katılarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, programa dair yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Bu kez Katar'a giderek İslam Sanatları Müzesi'ni ziyarette bulunan Emine Erdoğan, müzeye dair görüşlerini sosyal medya hesabından paylaştı. 

Emine Erdoğan Katar

Emine Erdoğan Katar

"ESERLER HAKKINDA BİLGİ ALDIM"

Doha'da bulunan müzeye ilişkin öğrendiklerini aktaran Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Katar’ın başkenti Doha'da İslam Sanatları Müzesi'ni ziyaret ettim. 'Bir İmparatorluğu Şekillendirmek: Safevi İran'ından Tekstiller' sergisini gezerek, eserler hakkında bilgi aldım." şeklinde konuştu.

Emine Erdoğan Katar

Emine Erdoğan Katar

"İPEK KUMAŞININ ETKİLEYİCİ YOLCULUĞUNU ANLATIYOR"

Ziyaret ettiği sergiye dair fotoğraflarını edindiği bilgiler ile paylaşan Emine Erdoğan; "Sergi, Safevi Dönemi İran’ının yükselişini şekillendiren ipek kumaşının etkileyici yolculuğunu anlatıyor. Her aşamasıyla değerli ve nadide olan ipek halılar ile tekstilleri yakından incelemekten mutluluk duydum." diyerek paylaşımını sonlandırdı. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan mesajın ardından Emine Erdoğan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0