Emine Erdoğan, Katar Vakfı Başkanı Şeyha Moza bint Nasır ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Katar Vakfı Başkanı Şeyha Moza bint Nasır ile Doha’da bir araya gelerek Filistin için Tek Yürek Zirvesi inisiyatif hareketi’nin devamı niteliğindeki eylem planlarını görüştü. Sosyal medya hesaplarından görüşmelerine dair ayrıntıları paylaşan Emine Erdoğan, ev sahipliği yaptığı için Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi’ye ayrıca teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son zamanlarda yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Katar'da bulunan İslam Sanatları Müzesi'ni ziyarette bulunmuştu. Paylaşımı sırasında gezdiği müzeye dair düşüncelerini dile getiren Emine Erdoğan, bu kez farklı bir paylaşımda bulundu. Filistin için Tek Yürek Zirvesi inisiyatif hareketi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetleri sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, bugün yaptığı paylaşımda Katar Vakfı Başkanı Şeyha Moza bint Nasır ile bir araya geldiklerini duyurdu. Emine Erdoğan; "Filistinli çocuklara bir gelecek borçluyuz!"

 Emine Erdoğan Filistin için Tek Yürek Zirvesi inisiyatif hareketi

Emine Erdoğan Filistin için Tek Yürek Zirvesi inisiyatif hareketi

EN SON FİLİSTİN İÇİN TEK YÜREK ZİRVESİNDE BİR ARAYA GELMİŞLERDİ!

Katar’ın başkenti Doha'da gerçekleştirilen buluşmaya dair ayrıntıları sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Katar Vakfı Başkanı Şeyha Moza bint Nasır ile Doha’da bir araya geldik. İstanbul’dan dünyaya ortak barış çağrısında bulunduğumuz Filistin İçin Tek Yürek Lider Eşleri Zirvesi’nin sonuçlarını değerlendirdik. 'Filistin İçin Tek Yürek' inisiyatif hareketi çerçevesinde, İsrail zulmü sona erip bölgede kalıcı barış sağlanana kadar birlikte yürümekte hemfikiriz." şeklinde konuşarak Filistin için Tek Yürek Zirvesi kapsamında sürdürülen faaliyetlere dikkat çekti. 

Emine Erdoğan Katar ziyareti

Emine Erdoğan Katar ziyareti

"FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA BİR GELECEK BORÇLUYUZ!"

Yaptığı paylaşım ile dünyanın çeşitli bölgelerinden lider eşleri ile bir araya gelineceğini duyuran Emine Erdoğan, paylaşımında "Bu doğrultuda, dünyanın çeşitli bölgelerinden lider eşleri ile birlikte Filistinli masumlar adına sesimizi birleştireceğimiz gelecek buluşmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bugün harabeye dönüştürülen Gazze’yi yeniden ayağa kaldırmak için tek yürek olma kararlılığımızı sürdüreceğiz. Zira insanlık olarak, Filistinli çocuklara bir gelecek borçluyuz." ifadelerini kullandı. 

"DESTEKLERİ VE SAMİMİ EV SAHİPLİĞİ İÇİN"

Paylaşımını Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi'ye yönelik teşekkürlerini dile getirerek sonlandıran Emine Erdoğan; "Destekleri ve samimi ev sahipliği için Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi’ye teşekkür ediyorum." dedi. 

Emine Erdoğan ve Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi

Emine Erdoğan ve Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi

KATAR VAKFI'NI DA ZİYARET ETTİ!

Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi ile buluşmalarının ardından Şeyha Moza bint Nasır'ın başkanlığını yürüttüğü Katar Vakfı'nı ziyarette bulunan Emine Erdoğan, başkabir paylaşımı sırasında vakfın çalışmaları hakkında bilgi edindiğinden bahsetti. Emine Erdoğan; "Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi ile görüşmemizin ardından başkanlığını yürüttüğü Katar Vakfı'nı ziyaret ettik. Eğitim alanında bilim, toplumsal kalkınma ve sanatta lider olan Vakfın çalışmaları hakkında çok değerli bilgiler edindim." dedi.

Emine Erdoğan ve Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi

Emine Erdoğan ve Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi

"KATLANARAK ARTMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Paylaşımını vakfın geleceğine dair iyi temennilerini dile getirerek sonlandıran Emine Erdoğan; "Vakfın, insana ve insanlığa kattığı değerlerle birlikte, yerel, bölgesel ve küresel etkilerin katlanarak artmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan mesajın ardından Emine Erdoğan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

KATAR ZİYARETİ SIRASINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI!

Sosyal medya hesabından ziyaretleri sırasında çekilen görüntüleri ayrıca paylaşan Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında Katar'da Şeyha Moza bint Nasır Hanımefendi ile buluşmalarının yanı sıra gezilen müzelere dair görüntülere de yer verdi. Emine Erdoğan, paylaşımını "Katar ile dostluğumuzu pekiştirdiğimiz, kültürlerimiz arasındaki bağı güçlendirdiğimiz bir ziyareti geride bıraktık. Ülkelerimiz arasındaki birlik ve beraberliğin daimi olmasını temenni ediyorum." sözleriyle sonlandırdı. 

İşte, Emine Erdoğan'ın Katar ziyaretinden görüntüler;

Emine Erdoğan paylaştı! Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nden ortak çağrı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan paylaştı! Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nden ortak çağrı
Emine Erdoğan'dan Dünya İnsan Hakları Günü paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Dünya İnsan Hakları Günü paylaşımı!

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0