Asude'nin hayali gerçek oldu! Afyon Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı'dan ziyaret

Okul ziyaretleri ile eğitim ve öğretim sürecini yakından takip eden Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Yiğitbaşı'yla tanışmak için kendisine mektup yazan Asude Eğretli ile buluştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu kapsamda Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, kendisi ile tanışmak için mektup yazdığı Asude'nin de isteğini gerçekleştirdi. Vali Yiğitbaşı'nı karşısında gören Asude ve arkadaşları büyük şaşkınlık ve heyecan yaşarken, mutluluklarını ifade ettiler.

"EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ"

Sosyal medya hesabı üzerinden de o anları paylaşan Vali Yiğitbaşı, "Bizlerin tüm çabası gençlerimize umutlarla dolu bir gelecek hayali kurdurabilmek.

Azimle ve inatla koyduğu hedef için çabalayan Asude'nin hayali bizimle tanışmaktı. Yazdığı her satırda içtenlikle dile getirmişti sevgisini de, hayalini de.

Kübra Güran Yiğitbaşı

Kübra Güran Yiğitbaşı

Bugün Asude'nin hayali gerçek oldu. Gençlerimizin gülümsemesi, hayallerine sıkı sıkıya bağlanması, ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak. Bizler de Asude gibi tüm gençlerimizin her daim en büyük destekçisi olacağız." notunu düştü.

Emine Erdoğan Türkiye'nin Gönüllüleri Buluşmasında Afet ve İnsani Yardım Gönüllüleriyle buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Türkiye'nin Gönüllüleri Buluşmasında Afet ve İnsani Yardım Gönüllüleriyle buluştu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Afyonlu 4 ay önce

Afyon da okul çağında okula gitmeyen kız çocukları da var. Cemaat yurtlarını iyi denetleyin. Siyasi güçleriyle yerel de aktif güçleri var