Pantone 2024 yılın rengi belli oldu: Peach Fuzz

2024 yılına girmemize kısa bir süre kalmışken Pantone Renk Enstitüsü, 2024 yılının rengini açıkladı. Yeni yıl için dikkat çekici yeni bir renk üreterek ‘Peach Fuzz’ (Şeftali Tüyü) olarak isimlendirdi.

Her yıl yılın trend rengini açıklayan Pantone Renk Enstitüsü, 2024 yılının rengini açıkladı. Yılın rengi şeftali tüyü olarak belirlenirken, bedeni ve ruhu zenginleştiren kadifemsi yumuşak şeftali tonu olarak tanımladı. Sosyal medyada da kısa süre gündem olan Şeftali Tüyü rengi, yeni yılın kıyafetlerinde ve ev dekorasyonlarında görmeyi planlıyor.

"BİR SIĞINAK DUYGUSU"

Pembe ile turuncu renk arasında bulunan şeftali tüyü rengini şu şekilde açıklayan Pantone, "Dünyada birçok insanın bakım ve bir aidiyet aradığı bu dönemde bu renk, bir sığınak duygusu hissettiriyor. Peach Fuzz bizi yenilenmeye, beslemeye ve içsel huzuru bulmaya davet ediyor."

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0