Emine Erdoğan'dan 'Türkiye'nin Gönüllüleri Buluşması' programına ilişkin paylaşım!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Sancaktepe'de düzenlenen Türkiye'nin Gönüllüleri Buluşması'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, buluşmaya dair görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaştığı görüntüler arasında gönüllü olarak çalışan insanların röportajlarına da yer veren Emine Erdoğan; "Türkiye'nin Gönüllüleri sayesinde gördük ki; insan insanın yurduymuş." dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Şule Yüksel Şenler Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye'nin Gönüllüleri buluşmasına katıldı. Gerçekleştirilen organizasyona dair ayrıntıları sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, böyle bir organizasyonda yer almanın verdiği mutluluktan bahsetti. 

"TÜRKİYE'NİN GÖNÜLLÜLERİ SAYESİNDE GÖRDÜK!"

Türkiye'nin Gönüllüleri Buluşması vesilesiyle Afet ve İnsani Yardım Gönüllüleri ile bir araya gelen Emine Erdoğan, program akışına dair görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Buluşma sırasında yaptığı konuşmayla dikkat çeken Emine Erdoğan, görüntüleri "Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştüren Türkiye'nin Gönüllüleri sayesinde gördük ki; insan insanın yurduymuş, insan insana şifaymış." sözleriyle paylaştı. 

Emine Erdoğan Türkiye

Emine Erdoğan Türkiye

 "TÜM KAHRAMANLARIMIZLA MİLLETÇE İFTİHAR EDİYORUZ"

Yaptığı paylaşım sırasında Afet ve İnsani Yardım Gönüllüleri'nin gerçekleştirdiği faaliyetler için hissedilen minnettarlığı anlatan Emine Erdoğan; "Bu zor süreçte hiçbir ayrım gözetmeden, karşılık beklemeden gönüllü iyilik neferine dönüşen tüm kahramanlarımızla milletçe iftihar ediyoruz." şeklinde konuştu. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından Emine Erdoğan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Emine Erdoğan Türkiye'nin Gönüllüleri Buluşmasında Afet ve İnsani Yardım Gönüllüleriyle buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Türkiye'nin Gönüllüleri Buluşmasında Afet ve İnsani Yardım Gönüllüleriyle buluştu
Emine Erdoğan'dan Dünya İnsan Hakları Günü paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Dünya İnsan Hakları Günü paylaşımı!
Emine Erdoğan:"Anadolu kültürü birçok krize çözüm sunabilecek potansiyeli içinde barındırıyor"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan:"Anadolu kültürü birçok krize çözüm sunabilecek potansiyeli içinde barındırıyor"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0