Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar gerçek hikaye mi? Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?

Yayın hayatına başlamadan sosyal medyanın en çok konuşulan yapımlarından biri haline gelen "Kızıl Goncalar", ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. FOX TV ekranlarında seyirci ile buluşan Gold Film imzalı dizinin konusu ve çekim yerleri merak konusu haline gelirken birçok kişi "Kızıl Goncalar konusu nedir, uyarlama mı, gerçek hikaye mi?", "Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?" sorularına yanıt aramaya başladı.

Uzun yıllardır ekranlardan uzak bir yaşantı sürdüren Özgü Namal, radikal bir karar alarak "Kızıl Goncalar" dizisiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Başrollerini Özcan Deniz ile paylaştığı yapım için tesettüre giren Namal'ın yeni hali sosyal medyada ilgi odağı haline gelirken diziye dair detaylar ise merak konusu haline geldi. 18 Aralık'ta ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlanan dikkat çeken yapımın konusunu, oyuncu kadrosunu ve çekim yerlerini öğrenmek isteyen birçok kişi arama motorlarında hızla araştırma yapıyor. Gelin, Kızıl Goncalar dizisine dair tüm merak edilen detayları birlikte öğrenelim.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KONUSU NEDİR, GERÇEK HİKAYE Mİ?

Seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini gözler önüne seren Kızıl Goncalar'da "Faniler" isimli tarikatın dairesinde yaşayan Meryem, Naim ve kızları Zeynep memleketlerinde yaşanan depremden sonra İstanbul'a gelme kararı alır. Kızını okutma hayalleri kuran Meryem, tarikatın ve Naim'in kızına yönelik yaptıkları planlardan habersizdir.

Kızıl Goncalar konusu

Kızıl Goncalar konusu

Adli bir vaka sonucu, tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd'le, seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent bir araya gelir. Mecburi hizmet yılları döneminde Faniler'i tanıyan Levent, hem Cüneyd'i anlamaya çalışacak hem de hayatındaki kırılma noktalarıyla baş edecektir.

Kızıl Goncalar dizisi konusu

Kızıl Goncalar dizisi konusu

KIZIL GONCALAR DİZİSİ GERÇEK Mİ? KIZIL GONCALAR DİZİSİ UYARLAMA MI?

Kızıl Goncalar dizisinde adı geçen Faniler Tarikatı, bir kişinin veya bir grup insanın dini veya mistik bir öğreti yerine daha dünyevi, maddi veya kişisel çıkarlarına odaklanan tamamen kurgusal bir oluşumdur. 

Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI KİMLERDİR?

İlk bölümünün maliyetinin 15 milyon TL olduğu iddia edilen 'Kızıl Goncalar'ın yönetmen koltuğunda Ömür Atay otururken dizinin senaryosunu ise Necati Şahin kaleme alıyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Kızıl Goncalar oyuncuları

Kızıl Goncalar oyuncuları

KIZIL GONCALAR NEREDE ÇEKİLİYOR? KIZIL GONCALAR ÇEKİM YERLERİ

Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri, İstanbul ve Van'da gerçekleştirilmektedir. Dizinin ilk sahnelerinin büyük kısmı Van'da yapılırken ilerleyen bölümlerde dizinin tamamen İstanbul'da çekilmesi bekleniyor. 

Kızıl Goncalar çekim yerleri

Kızıl Goncalar çekim yerleri

Kış dekorasyonunda hangi çiçekler kullanılmalı? Kışın evde bakılabilecek bitkiler

İLİŞKİLİ HABER

Kış dekorasyonunda hangi çiçekler kullanılmalı? Kışın evde bakılabilecek bitkiler
Mekke'nin fethi ne zaman, hangi gün gerçekleşti? Mekke’nin fethi ne zaman gerçekleşti?

İLİŞKİLİ HABER

Mekke'nin fethi ne zaman, hangi gün gerçekleşti? Mekke’nin fethi ne zaman gerçekleşti?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ali 4 ay önce

Fox TV ekranlarında İslam'a saldırı olmayan bir film dizi gören var mı? Özcan Deniz niye? Çünkü daha önceki GAZZE KATLİAMI SONRASI AVRUPALI ABD Lİ SANATÇILAR REDDEDERKEN YAHUDİLERE KONSERE GİDEN KİŞİ ÖZCAN DENİZ di... Şimdide yahudi ABD kanalında İslam'a saldıracak dizide rol... Yazıklar olsun. .

Toplam 1 beğeni