Milyonda bir olan ihtimal gerçekleşti! ABD'de çift rahimli kadın 20 saat arayla 2 bebek doğurdu

ABD'de milyonda bir gerçekleşen bir olay meydana geldi. Doğuştan çift rahmi olan 32 yaşındaki Kelsey Hatcher, 2 ayrı rahminde büyüyen kız bebeklerini 20 saat arayla dünyaya getirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ABD'de yaşayan Kelsey Hatcher isimli kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini açıklamıştı. Hatcher, iki bebeğini iki ayrı günde doğurdu. ABD'nin Alabama eyaletinde yaşayan 32 yaşındaki Kelsey Hatcher, Alabama Üniversitesi Birmingham (UAB) Hastanesi'nde 20 saatlik bir doğumun ardından salı günü birinci, çarşamba günü de ikinci kızını doğurdu.

"MUCİZELERİMİZ DOĞDU"

Bebeklerin doğumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hatcher, "Mucize bebeklerimiz doğdu! İstatistiksel olarak yeterince nadir görüldükleri için kendi doğum günlerinin de olması gerektiğine karar verdiler. Roxi Layla 19 Aralık Salı gecesi saat 7:49'da doğdu ve ona kız kardeşi Rebel Laken 20 Aralık Çarşamba sabahı saat 6:09'da katıldı" ifadelerini kullandı.

Kelsey Hatcher

Kelsey Hatcher

Annesi torununa bakmak yerine dünyayı karış karış gezdi! O video gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Annesi torununa bakmak yerine dünyayı karış karış gezdi! O video gündem oldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0