Ankara'da bedava bardak izdihamı: Birbirlerini ezdiler

Başkentte Altındağ ilçesinde bir mağazanın açılışında verilen bedava bardak izdihama neden oldu. O anlar ise kameralara anbean yansıdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son dönemlerde sosyal medyada mağaza açılışı ya da indirim günlerinde çekilen videolar gündem oluyor. Telefon, halı, tencere indirimleri vatandaşları adeta hırslandırıyor. Ankara'nın Altındağ ilçesi Karapürçek semtinde bir mağaza açılışı dolayısıyla bedava bardak dağıttı.

Bir kamyonetten dağıtılan bardakları alabilmek için toplanan vatandaşlar adeta birbirini ezdi. Yaşanan izdiham bir vatandaş tarafından görüntülendi. 

İŞTE İZDİHAMIN GÖRÜNTÜLERİ:

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

fakirullah 4 ay önce

bardak sızlık zor

Yakacıklı 4 ay önce

Tamamen görgüsüzlük bu izdihamı yaşayanların çoğunun ekonomik durumu iyidir. Gerçek ihtiyaç sahibi ntancından oraya gitmez...

a.d. 4 ay önce

Bu yokluk değil arsızlık terbiyesizlik şükürsüzlük açgözlülük..........

mehmet 4 ay önce

çoğunlu başındaki adama dua eden yoksul akp seçmeni şükredin onun 7 çetti sıraya girmeden hizmetcileri getiriyor

Kul insan 4 ay önce

Bence birileri bizimle fena dalga geçiyor. Bizim insanımız böyle oyunlara gelmemeli.