Said Ercan'dan duygulandıran Murat Kekilli itirafı! Gazze için milyonları elinin tersiyle itti

Katil İsrail'in Filistin'de yaşattığı insanlık dışı zulme karşı hiçbir zaman sessiz kalmayan ünlü sanatçı Murat Kekilli'nin son hareketi kalplere dokundu. "Yıkılsın İsrail" parçasıyla tepkisini her fırsatta ortaya koyan Kekilli'nin paraya kul olmak yerine mazlumların yanında duruşu sosyal medyaya damga vurdu.

Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı ve yazar Said Ercan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya ürettiği içeriklerle adından söz ettiren Hakan Baştürk ile çok özel bir sohbet gerçekleştirdi. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Ercan, ünlü sanatçı Murat Kekilli'nin Filistin zulmüne karşı duruşu hakkında daha önce kimsenin bilmediği bir itirafta bulundu.

"BENİM KARDEŞLERİM ÖLÜRKEN SİZ BANA PARA MI TEKLİF EDİYORSUNUZ DEDİ"

Murat Kekilli'nin sanatçı kimliğinin yanı sıra güzel karakterini de bir kez daha gözler önüne seren Ercan, şöyle konuştu:

"Ben senin programında ilk kez bir şey itiraf edeceğim. Bu çok önemli bir şey. Ben birkaç gün önce sanatçı Murat Kekilli ile görüştüm. Bana "Said ben bunu bir yerde söylemedim ama sana söyleyeyim" dedi. Biliyorsun kendisi "Yıkılsın İsrail" adında bir parça yaptı. Bu şarkı şu anda da büyük bir izlenme oranı almaya devam ediyor. Murat Bey çok duyarlı bir insan ve hakikaten yalnızca bu son dönemlerde yaşananlardan dolayı değil her zaman Filistin meselesine sahip çıktı.

Murat Kekilli, o telefon konuşmasında bana şunları söyledi:

"Beni Rusya'dan aradılar ve 100 bin dolar karşılığında bir düğünde sahne almam için davet ettiler. Ardından 'Siz hiç Azerbaycan'da konser vermediniz. Sizin için orada da 5 konser planlamak istiyoruz' dediler. Ben de sordum 'Tabi yapabiliriz ama bu konserin içeriği nedir?'. Onlar da bana dedi ki 'Bu düğün sahipleri Yahudi bir aile. Eğer bu ailenin düğününe gelirsen biz sana bu parayı vereceğiz.' Ben de bu konuşmadan sonra 'Kardeşlerim ölürken siz bana para mı teklif ediyorsunuz?'  dedim ve telefonu suratlarına kapattım."

Yani orada test ettiler Murat Kekilli'yi."

Said Ercan'ın aktardığı bu konuşmanın ardından Kekilli'nin sevenleri duygulanırken sosyal medyada ünlü sanatçıya övgüler yağdı.

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 33

Sedat kalfa 4 ay önce

10 numara adamsın,Allah cc yolunu açık etsin inşallah

Toplam 1 beğeni

Reşo 4 ay önce

Böyle insanlar desteklemek gerekli

TürkoğluTürk 4 ay önce

gitme kardeşim büyük ihtimalle tuzağa çekiyorlar

Toplam 1 beğeni

YERLİ-MİLLİ 4 ay önce

Ne Güzel VİCDAN sahibi insanlara rastlamak...Sahte güzellikleri ve sahte hayatlarını sürdürebilmek için PARA peşinde koşan, onları da gösteriş için ortaya dökme yarışı yapanlardan bıkmışken.

Toplam 5 beğeni

Nadim hatipoğlu 4 ay önce

adam almak hele hele insan olmak parayla ölçülen bir zamanda böylesi adam gibi adam olan sanatçıların olması insanı insan yerine koyarak zalimden gelecek her şeyi göze alarak göğüslemesi bizleri mutlu etmiştir ALLAHCC kolaylık versin.

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun