Ahmet Davutoğlu'ndan ilginç Kızıl Goncalar sevdası! Aramakla kalmadı öve öve bitiremedi

Fox TV'nin yeni dizisi "Kızıl Goncalar", sosyal medyada tartışmaların odak noktası haline gelirken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dizisinin yapımcısını arayarak destek verdiğini söyledi. Bununla da yetinmeyen Davutoğlu, Gelecek Partisi’nin TBMM'deki grup toplantısında "Kızıl Goncalar ile değil ATV’deki gündüz programlarıyla uğraşın" dedi.

Son dönemlerde toplumun hassasiyetlerini hedef alan yapımlardan biri olarak gündemden düşmeyen Fox TV ekranlarının yeni dizisi 'Kızıl Goncalar' sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar

Tarikat ve cemaatlere yönelik sahnelerinin yanı sıra İslam'ı kötü bir pencereden gösteren ve şiddeti meşrulaştıran dizi hakkında gelen şikayetlerin çığ gibi büyümesiyle harekete geçen RTÜK ise olaya el koydu ve Kızıl Goncalar hakkında inceleme başlattı.

Dizi hakkında sesler yükselirken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Gelecek Partisi’nin TBMM'deki grup toplantısında siyasi gelişmeleri değerlendirmek yerine Kızıl Goncalar'ı ele alan Davutoğlu, "Bir kurgu diziyle değil, gerçek hayatın en sefil örneklerinin sergilendiği ATV’deki gündüz programlarıyla uğraşın" ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu

Ahmet Davutoğlu

DAVUTOĞLU KIZIL GONCALAR SEVDALISI ÇIKTI!

Öte yandan Kızıl Goncalar'ın yapımcısı Faruk Turgut'u da aradığı öğrenilen Davutoğlu'nun diziye sahip çıkmak için çabaladığı bilgisine ulaşıldı. Halk TV'de "Yeni Bir Sabah" programında konuya dair detayları aktaran İsmail Küçükkaya, şöyle konuştu:

"Özel haber olarak aktarayım birebir kaynağından aldığımız bir gelişme. Ahmet Davutoğlu Faruk Turgut'a, geçmiş olsun demiş, diziyi beğendiğini ifade etmiş. 'Sakın ola eleştirilerden etkilenmeyin. Önemli bir şey yapıyorsunuz. Kent muhafazakarlarının ilgisini önemsiyorum. Ben de bir akademisyenim...' Böyle bir telefon mesajı geldiğini ifade edeyim."

Ahmet Davutoğlu Kızıl Goncalar

Ahmet Davutoğlu Kızıl Goncalar

Kurtlar Vadisi'nin meşhur otelinin sahibi Serdar Sözbir'e kurşun yağmuru! "Durumu daha iyi"

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin meşhur otelinin sahibi Serdar Sözbir'e kurşun yağmuru! "Durumu daha iyi"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 26

vatandaş 4 ay önce

izleyen milyonlar var işine gelmediği için şikayet den 3 5 meczup.

AliT 4 ay önce

Zavallı fox TV den başka kanalda konuştuğu yok kanalı korumak için İslam'a din e hakaret içerikli film e sahip çıktı adama edep yahu derler Ahmet Ağa olmayan edep e niye yahu desinler ki

Turan 4 ay önce

O mahalleye yaranmaz için o mahallenin seni piti piti görmemesi gerekir. Adamlar sana yukardan aşağiya bakıyor. Gerçekten anlamıyor musun?

ahmet 4 ay önce

çıkıp da hiç filistin için, şehitlerimiz için, cehapenin teröristlere selam gönderdikleri için bir açıklama yaptın mı. yok, açıklama yok, duba yok bi şey yok. bakacaz.

Serhan 4 ay önce

Şahıs Charlie Hedbo daki saldırıda geberen 2 kişinin protestosuna katılmak üzere kalkıp Paris e gitmiş adam. Burada yapmasına niye şaşırıyorlar.

Yorumların Tümünü Okuyun